Det är inte nådigt

Knepigt då man vaknar tio minuter innan mobilalarmet sätter igång, 05.10, man suckar då man vet att man inte kommer att somna om, men så gör man det ändå, och vaknar tjugo minuter senare av väckarklockan istället, och det ljudet är inte nådigt. Ingen människa kan då försova sig med ett sånt hemma.

Jag hade då av någon andledning glömt att ställa mobilalarmet men det gör alltså inte så mycket eftersom jag alltid har en backup, nu är jag tio minuter efter, men det är då bättre än att kanske inte ens har stigit upp än.

Jag och chefen gjorde Coop Forum igår, det var som passande väder för det. Det enda tragiska är då man är beroende av färdtjänst, och man får ta den tid man får, så vi hade 2½ timme till förfogande, aningens för länge om ni frågar mig, men… bättre än ingen alls.

Kvällen förflöt i lugn och ro, jag var dödstrött, och hade somnat i soffan om jag inte ryckt upp mig och gått ut med Winstone innan middagen. Men det är förmodligen vädret man blir påverkad av, kanske också tanken på att det drar ihop sig till semestern, man vill att den ska vara NU, typ.

Ikväll kommer Anders, svärämnet, tillbaka hit, han tog tåget hem till Järlåsa efter midsommardagen, landar med flyget här ikväll, firar Sallys 3 årsdag imorgon och Wheels, inte att förglömma, sedan åker familjen Söderberg-Hällsten, hem igen, på söndagen eller måndagen.

Nä ni, nu har jag inte tid till mer bloggande… just nu, måste ta en sväng med vovven, önskar er alla en fin fredag!

 

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Kan ju inte strunta i att skriva… det skulle förstöra hela min dag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten