Från och med… NU

Jag fick ett erbjudande igår, på jobbet, tjejen som ska vara där under semestern erbjöds sig att ta mitt torsdagspass, om jag ville, och det lät ju inte alls så dumt…jag skulle fundera en stund, på saken, gjorde det, faktiskt… men sen kunde jag inte tacka nej.

Om nu Åke blir hel ledig på fredag, så kan vi pipa iväg till Piteå redan på torsdagkväll, hade jag jobbat så hade jag inte varit hemma förrän vid 21.20, så jag tackade ja, och har därmed semester, från och med NU, HÄRLIGT!!!

Niccolina och Rickard tog Winstone och blåste iväg till Malå igår kväll, hon ringde tio över tolv i natt, då var dom inne i stugan, och hade hittat nycklar, strömbrytare etc. Så inte nog med att man blev ledig från jobbet, utan även ledig från hundpromenader och matlagning till en extra person (Nicco äter sällan det vi äter).

Det blev en liten nyckeljakt innan dom åkte, jag brukar nämligen aldrig ta ut nyckeln till storstugan från bussen, utan tycker det är bäst att den ligger där eftersom vi alltid tar bussen dit upp… men nu var den inte där.

I storstugan hänger nyckeln till vår stuga, så därför var det ju bra att få komma sig in där. Nå, jag fick åka upp på Mariehem och låna mammas nyckel, sedan ska jag ta och göra en ny, så även vi har en, fast jag gissar att min nyckel kommer att poppa upp från ingenstans, dom brukar göra det, saker man letar, och dom dyker upp då man inte längre behöver dom.

Åke monterade motorn på juniordragstern, igår kväll, så nu är det inte allt kvar, där heller.

Nä, nu ska jag sätta lite fart här, dammsuga och bära ner lite tvätt i källaren, sen har jag en tid på vårdcentralen och i eftermiddag är jag bortlovad som chaufför, till en liten glidartur i Buicken 🙂

Önskar er alla en fin onsdag!

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.