Den låg där och skrek…

Tänk att det kan vara ett heltidsjobb att lokalisera ett ljud. Jag hörde ett digitalt sådant, för 2 dagar sedan. Jag visste att det inte var någon av våra mobilers sms signal. Jag lyssnade vid fönstret, gick in i köket, och med jämna mellanrum, på ca 10-15 minuter, så kunde jag höra det där ljudet.

Vi åt middag, så hörde jag det igen, och tänkte att det då, förmodligen var Niccos mobil, det lät nämligen rätt så nära. Men efter någon timme så hör jag återigen ljudet och jag ger mig den på att någon slängt in en mobil på våran gård, Niccos mobil är det ju onekligen inte, för hur tusan skulle jag kunna höra den, ända uppifrån henne och ner hit.

Men så föll slanten ner… jag gav ju Åke en ny mobil., då han fyllde år, en likadan som jag har, för att den jag köpte åt honom förut var ju totalt värdelös, seriöst alltså. Och det följde då med ett sånt där 45 kronors kort som man skulle få ringa för, och då Theresé var här så gick hennes mobil sönder, så jag stoppade in det kortet i ”gammobilen” så hon skulle kunna använda den om det knep.

Tyvärr så funkade det inte, eftersom man först var tvungen att ladda den med hundra kronor och det kommer den aldrig att göras, men jag glömde ta ut kortet och jag stängde aldrig av mobilen. Nu låg den ju där, i kökslådan och skrek efter ström… förstås. Det tog sin lilla tid innan jag kom på det, men till slut så.

Jag fick kaffebesök igår, celebert sådant, ”Kul-Janne, Ingegerd, grundaren av Eksjöregeln, Sören och hans fru Gunbritt. Det var trevligt synd bara att Åke inte hade semester också så hade vi kunnat strunta i kaffet och tagit nåt starkare 🙂

Sen blev jag upplockad av Tina, och vi åkte till Bo-Lage, gjorde en sväng på Stadium, Rusta, Jysk och Victoria. Inte en dålig sväng, minsann. Jag hittade lite smågrejs till bussen som till exempel en förvaringslåda och en duschmatta.

Grejerna till dragstern kom igår också så nu är det bara själva dragstern som saknas, den ska han hämta ikväll så får vi se vad han kan hinna montera, annars går det att göra sånt i depån, då vi kommer fram till Fällfors.

Idag ska jag träffa Anna, en sista sväng innan semestern börjar på allvar, och jag måste nog göra mig en inköpslista… det gäller ju att man är planerar maten för några dagar, helst plingmat (mikrovärmd) eftersom man inte har alla resurser i bussen. Och inte nog med middagar, man ska ha frukost och lunch också, och inte är kylskåpet i samma storlek som här hemma. Frys har vi då i alla fall och det är mycket värt.

 Önskar er alla en fin onsdag!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.