God morgon

God morgon! Ser ut att bli ännu en fin, solig, varm dag, vi har nu, 20.6 grader i skuggan och det vore ju ett under om det stannade där. Igår hade vi 47.6 grader i solen, och att sätta ner barfoten på asfalten gick inte utan att bränna sig. Andra kvalomgången slutade som så många andra, dragstern dog i starten och vi fick dra tillbaka henne den andra vägen till depån. Nu borde hon snart få pokal för att hon är snabbast tillbaka här. Nå, nu hittade vi ett annat fel, bränslepumpen hade gett upp. Det kom luft i ledningarna vilket inte är så bra. Men nu sitter där en ny pump, så vad kan nu gå sönder…ingenting hoppas vi på. Första start om 50 minuter, håll tummarna! Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.