Små burnisar på grusgången

Så var man uppe med tuppen och ska förbereda inför en liten tripp upp till stugan, där det ska målas knutbrädor, dörrfoder och runt något fönster. Vi ska också köra över Niccos bil (ja hon fick sig ju en Amazon ifjol, som stått hos min farbror och faster över vintern), och den ska vi väl kunna placera någonstans där den inte är i vägen.

Staketet är av naturliga skäl, inte klart, men det ska se ut så här:

001

Och det kommer givetvis att målas vitt, med eventuella svarta lock på toppen.

Nä, det dök upp lite annat  jobb (surprise), jag har nämligen noterat ett metalliskt ljud från Buicken, det låter som om någon släpar i backen… men se, det gör ju inte det. Åke trodde att det var ljuddämparen som hamnat på sniskan eller för nära något annat, så han höll på att jäklas med det där, flera timmar igår.

Innan han ens fick upp bilen på klossarna…han gasade, varvade och gjorde små burnisar på grusgången så Winstone ville inte vara i närheten, utan strävade att komma så långt ifrån, som möjligt:

010 011 012

Men så var det dags för en provtur…den lät ännu värre än innan. Och jag kan säga så mycket att den låter illa, fortfarande.

Vi lyckades i alla fall klura ut en sak, det låter bara då man gasar, inte då man släpper pedalen, och den låter INTE, om man lägger in neutralen och gasar, den måste alltså köras för att det ska låta. Hur fasen ska man då komma fram till vart felet sitter? Svårt då man inte ser något.

Nåja, det är världsligt.

Nicco vann inga godisar igår på Nolia, killen hon mötte fick en straffrunda han skulle springa men hon hann inte skjuta det sista skottet innan han hunnit runt, men det var då detsamma, tyckte hon, godis är inte en livsnödvändighet.

Önskar er alla en fin söndag!

001 002 003

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.