Jag gjorde en Mångsenare

Ja nog fick blommorna sitt i natt, jag vaknade 3, och det regnade, jag vaknade sedan strax före 5 och kunde inte somna om i oväsendet… regnet alltså, det lät som en JÄTTEFLÄKT i sovrummet, då skyfallet drog in, och då man inte trodde att det kunde låta nåt mer, så ökade ljudet. Några åsksmällar hörde jag också. Så jag behöver nog inte vattna något därute idag.

På tal om vatten så fick min mobil vatten igår, så det räckte och blev över. Jag gjorde en så kallad Mångsenare (förlåt Tommy), och hade mobilen i bakfickan, skulle på toa och givetvis föll mobilen ner där, som tur var innan något annat, så jag fick först skölja av den och sedan lade jag den på tork, och återupplivade Åkes gamla ”nya” mobil:

014

Min blev som ny, den funkar eller så kan det vara sista sucken innan den dör, på riktigt.

Tommy gjorde en liknande grej för x antal år sedan, han hade mobilen i skjortfickan, böjde sig framåt och plopp så låg mobilen därnere i botten på toastolen. Han öppnade upp mobilen och fördelade skal, batteri och chipkort, utanför kylarverkstaden, uppe på cabben på hans bil.

Det gick en stund, så skickade Brälla iväg honom på Preem, på ett litet uppdrag, som Tommy åtog sig att göra och brände iväg med bilen… sin bil. När han kommer tillbaka inser han sitt misstag, inte hade han kommit ihåg vad han lagt på cabben, så det blev en promenad tillbaka längst den väg han kört, men skam den som ger sig, han hittade alla delar och även hans mobil återfick livet.

Jag har köpt 2 dekaler, den ena ska jag sätta på Buicken, eller Jeepen, det spelar inte så stor roll, och den andra på Camaron, alternativt bussen 🙂 Gissa vilka som ska vart!

015

Önskar er alla en fin dag! Och hej…grattis till oss alla vänsterhänta, det är vår dag idag 🙂

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.