Summering

En salladslunch på strömpilen med Anna och en kaffe på station med Anneli och sedan Gamlia, ja, det skulle kunna summera min gårdag i det stora. Att det sedan tillkom målning, iväg och köpa en burk med färg (nu har det gått åt 2 burkar mer än vi räknat med), och rastning av hund samt annat sånt där vardagligt, är ju världsligt.

Och nu ska jag visa vad en ”gör det Maria grej”, är för nåt:

018

Jo, jag skulle klippa upp förpackningen på blåtanden jag köpte och naturligtvis klipper jag sönder mjukvaran som följde med, *suck*. Men då är det ju tur att sånt där brukar ordna sig ändå, datorerna idag söker ju själv rätt på sakerna den behöver ladda ner för att grejerna ska funka som dom ska.

Camaron ville inte funka som den skulle då vi kom upp på Gamlia. Jag noterade lätt rök under huven och en lite bränd doft. Den hade i princip inget vatten kvar… inte konstigt då att den ville gå varm. Återigen tur, då att det finns vatten att tillgå och vi tog oss hem, men sedan var det absolut färdigt, Åke fick fara och köpa nåt att fixa kylaren med.

Knutkorset fixar han ikväll så hoppas jag på att Buicken kommer att vara i toppskick, imorgon igen, annars blir det den orangea faran till jobbet. Avslutar med lite bilder från gårdagen, och önskar er alla en fin torsdag!

004 006 007 008 010 011 012 013 014 015

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten