Beslagtagen…bädd

Det blev ännu en sommardag ute i solen. Åke grejade med bussen, han fixade gångjärnet som skulle bytas på bakdörren och skulle sedan se vad felet är, varför den inte vill gå fortare än den gör.

Förmodligen skit i ett filter, vilket snudd på kunde konstateras då bussen inte ville starta överhuvudtaget då han blåst lite luft, bakvägen. Jaja, det ordnar sig säkert, han vet ju vart tanken sitter, fast det är ett jäkla jobb.

Winstone har sovit nere hos oss i dagarna 2, första natten hade vi glömt att ta ned hundbädden, den använder han ju aldrig annars, då han är här nere, utan han ligger mest ute på det kalla hallgolvet. Antagligen för att det är skönt med kylan och för att där har han ju koll så att ingen kommer in eller utan, utan hans vetskap.

Men han var som orolig där vid 6 tiden på lördagsmorgonen, sedan halv sju, sju, halvåtta, ja, så då kom vi på att han kanske saknade hundbädden ändå, för däruppe ligger han i Niccos säng, och den är ju mjuk och bra.

Men kolla in vem som stal hans hundbädd… inte var det hunden i alla fall.

ELOISE!!!

006

VADÅ, VEM…JAG???

009 010

Idag ska jag träffa Tina, det var ett tag sedan, vi ska projektera lite på en sak vi planerat, det blir nog bra och sedan hoppas jag på sol så man få sitta ute ett tag på eftermiddagen. Önskar er alla en fin måndag!

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Visst är hon fin… något raggig bara. Hon är inte helt frisk vilket hennes syster, Divan Enya, brukar visa varje dag. Eloise lyckades med praktstycket att slita av bägge korsbanden i hennes knä, för 1½ år sedan, det opererades och hon ska nu ta smärtstillande varje dag, resten av hennes liv, sedan upptäcktes att hon har tandsjukdomen forl, vilket innebär att hennes tänder ruttnar, inte kul alls, och vi ger henne tandkräm mot det, samt veterinärbesök förstås. Allt detta har gjort att hon inte riktigt sköter om sin päls, som hon borde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.