Ska du handla på MIO?

Jag har en rabattkupong här, om du handlar för 600:- så får du 300:- i rabatt, alltså halva priset på 600 svenska enkronor, rätt bra va? Jag har nyss varit dit och kollat läget, men även om dom har mycket att välja mellan och bland, så kände jag mig halvsnål, eftersom det inte är något vi egentligen behöver. men det känns väldigt onödigt att bara slänga bort det. Så den som vill ha den, hör av er via mejlen: m_hallsten@hotmail.com

Kupongen gäller till och med 2/9, så på måndag till veckan går den ut.

Foto0511

Etiketter: , , , ,

10 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nu ger jag ju bort 300… då ska jag väl inte åka på att betala mer??? Den guben gick inte 🙂

 1. Nathalie

  Hej Maria jag tar gärna kupongen då jag såg de söta barnstolarna med bord men det blir himla dyrt nu som mammaledig vore jätteglad om du ville ge mig den 🙂

 2. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Hej Nathalie!

  Nu gjorde du en repris 😀 Den där kupongen gick ut för ett år sedan 🙂 Och tjejen som fick den, hörde av sig ett år senare, och då hade vi precis fått en ny, och vet du vad, jag fick en ny idag, haha, vad är oddset för det? Dessutom har jag inte tänkt använda den den här gången heller, så ja, du kan få den.

   • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Det blogginlägget är från ett år tillbaka 🙂 Vi har en till kupong som vi fått nu, i veckan, men den är redan bortlovad, tyvärr, annars hade du kunnat få den. //Maria

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha, nej, du vet, den gick ut 2/9-2013, har dock en ny kupong, men jag hade själv, tänkt kolla om jag hittar nåt där 😀 Annars hade du fått ta den. Och hittar jag inget jag vill ha, så kan jag mejla dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.