Never ending story

Brödet på en hamburgare är verkligen överskattat och det tänker jag sluta med HELT, hädanefter. Ok, svårt om man någon gång stannar efter vägen från Piteå och har siktet inställt på X:et i Skellefteå, men nu snackar jag hamburgare man gör hemma.

Det blir sagolikt gott att bara ladda allt på ett salladsblad och sedan täcka den med samma sak, innehållandes dom tillbehör du nu önskar:

Foto0634Foto0636Foto0637

Vet att Theresé talat om detta för några år sedan, men det lät inte så lockande, jag vet inte… men nu, då jag testat…jag lovar, det ÄR gott!

Jag som nu var klar med tandläkaren för detta år, stod glad i hågen och borstade tänderna igår kväll… och plötsligt… helt utan j-kla anledning, far en bit av min framtand, alltså, åhhh, vad less jag blir. Ja sa Åke, men det där bidraget du har räcker väl än. Jovisst.., men man gräver ju inte ut fyllningar eller knäcker en tand bara för att utnyttja systemet, även om jag vet att det finns folk som faktiskt skulle göra ALLT, just för att kunna få nåt i princip gratis, även om det skulle kosta en själv, en massa onödigt slösande med tid och annat.

Jaja, det är bara att bita ihop och ringa upp och se när jag får komma, alternativet blir ju tandakuten, *suck*… som om man inte hade annat att göra. Känns som om detta blir en never ending story!

Idag är det arbete så Winstone ska med i lastbilen och Nicco känner sig bättre och ska satsa på att åka till skolan, med andra ord rullar det på som vanligt, här hemma. Önskar er alla en fin torsdag!

Etiketter: , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  I helgen åt jag hamburgare TVÅ gånger samt pizza och glass inom loppet av ca 30 timmar haha… *buurp*

  Så nu lär jag inte va sugen på ett tag 😀

 2. Anne

  Det är så härligt att läsa din ¨bubblande ¨blogg 🙂
  Tänkte bara visa att jag fortfarande läser , men jag är dålig på att kommentera. Ska försöka bättra mig 🙂
  Ha en skön höst!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tack så mycket, alltid lika kul att få en kommentar av dom som läser, jag vet ju att ni finns där… men det är inte ofta man hör av dom. Jag är dålig själv på att lämna avtryck, ska bättra mig, jag med. Ha en fin dag!

 3. Tina

  Det där med att skippa hamburgerbröd har jag gjort i princip hela mitt liv, men så har jag knappt ätit hamburgare heller, inte ens hemmagjorda… Men när vi gör dem hemma så väljer jag att äta utan bröd, för det är ju inte ens gott och magen blir alldeles uppsvälld av det.

  Nu har jag precis haft en hudvårdskund på behandlingsbänken, av hen fick jag tre rabattcheckar Ät 2 betala för en! på…Ja, just det, Sibyllas bacon cheese hamburgare…Hmm…Vad säger man, ”Åh!, vad gott!”
  Och det har jag ju faktiskt återupptäckt ganska nyligt i mitt liv, att Sibyllas hamburgare är vansinnigt goda! Och man kan ju skrapa bort brödet…

  Trevlig Helg!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Brödet i sig är ju inte gott… det är inget man knaprar på om man inte hade annat, utan det funkar mest som ett skydd mot kladdet, och man tycker oftast att det blir för mycket. Jag gillade det knapriga i salladen,supergott…Sibylla, hm….:) Say no more!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Varför inte, och som sagt, brödet kan man ju ta undan 🙂 …måste vi vänta till en vinterdag… tänk om det blir en JÄTTE sen vinter i år… 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.