Hacka hacka hål, hacka hål…

Vilken upplevelse det egentligen kan vara att gå ut med hunden. Nya saker att titta på varenda promenad. Igår var jag ute med Winstone 4 gånger, och den kortaste promenaden var på 25 minuter.

Vi går aldrig samma sväng under samma dag, och vi varvar åt vilket håll vi går, så får han nosa på andra sidan också. Igår var det i alla fall inte så svårt att notera att någonting var på gång i luftrummet:

Foto0778 Foto0785

Dom testade en luftballong härute på Noliafältet, ner på backen och upp i luften hela tiden. Men fastsatt i snören på marken så den inte kunde flyga iväg hur som helst.

Rundade dungen och hörde ett ihärdigt knackande från tallen, vi fick syn på hackspetten däruppe (den skulle du sett Sally, och då hade du kunnat sjunga hacka hacka hål hacka hål… för den), jag försökte mig på att ta ett kort på den men den ville inte vara med på bild, spelade ingen roll hur jag än försökte rikta mobilen, den duckade varenda gång jag skulle trycka av.

Winstone mår som en prins, operationen märks inte av längre, det var en stund igår kväll som han ställde upp sina tassar mot mitt ben där jag satt i soffan, och jag lyfte upp honom och gjorde som jag gör med katterna, lade omkull honom i min famn, som man håller ett litet barn som sover, och där och så, somnade han.

Han ryckte till någon gång, tittade på mig en sekund, och lade igen ögonen igen och fortsatte sova. Han såg ut att behöva både känna närhet och värme och det fick han… sen var det full fart igen 🙂

Tina bjöd mig på en jättegod lunch igår… och sedan åkte jag ner på strömpilen och köpte ut medicinen som Winstone ska ha, och du, vilken tur han har, det är samma medicin som jag ger till Eloise och den är ju han jätte avundsjuk på och försöker alltid tränga sig in mellan Eloise och mig så jag kanske av misstag ger honom, hennes dos, men nu fick han sin alldeles egna flaska.

Jo han ville nog ha mer av den för när jag var och lyfte i flaskan kom han rusande och trodde väl att han skulle fått sig en slurk.

Nicco åker till Sundsvall idag, så jag ska fixa en go´macka till henne och nåt annat hon kan käka på tåget, och sedan åker jag och lämnar den till henne på skolan… någon gång innan hon ska iväg. Önskar er alla en fin fredag!

http://youtu.be/eBeH94pdcWs

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.