Ny design…alá Maria

Första morgonen som jag satt på motorvärmaren… inte minusgrader, men snudd på. Jag som tyckte det kändes så bra med tio plus, som det varit ett par dagar nu, men man får ju aldrig som man önskar, det är ju det vanligaste, det.

Det satt en hall lampa uppe hos Nicco, då vi flyttade hit, hon ville inte ha den, och jag kan förstå det, på sätt och vis, den är lite för liten för ett större rum, hade kanske passat i en klädskrubb, men då hade man ju inte fått se den.

Nu har den stått inne i vårt sovrum, jag vet inte hur länge, sen ställde jag ut den i vår hall, mest troligt för att jag skulle bära ner den i källaren, men så igår, poppade det upp en liten sak i mitt huvud, man kanske skulle kunna använda den trots allt,

Jag är inte överförtjust i blom-piedestaler, men vi har en i tv rummet som jag faktiskt hade tänkt bära bort, men nu får den stå kvar ett tag till 🙂 Åke fick den ärofyllda uppdraget att sätta fast lampan där. Och hey, nu är vi nog ensamma om just den designen på piedestalen, eller vad tror ni?

Foto0840

Annars bjöd gårdagen inte på så mycket… eller jo, vi fick en efterrätt till kvällskaffet förstås, lite jordgubbar varvat med choklad och grädde, jo det heter duga det 🙂

Foto0836

Vi tog det bara lugnt, jag var ute tre svängar med Winstone och fixade dom vanliga sysslorna som man inte kommer ifrån, och nu laddas för en ny vecka igen.

Ska ringa till veterinären idag, jag fixar inte att klippa bort stygnen på Winstone, man är ju så rädd att man ska klippa honom i skinnet, problemet blir väl att jag inte kan säga en säker tid då jag kan komma, han ska ju åka med Åke idag, i lastbilen, för jag jobbar förmiddag, hm… ja i värsta fall får vi ta det imorgon då, får väl höra hur länge dom har öppet och om dom har tid.

Önskar er alla en fin måndag!

Foto0835 

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten