En låt

Temat för idag är en låt…har funderat ett tag men nu så har jag bestämt mig 🙂

Ledtråd 1:

Foto0933

Och sen tar vi tvåan:

gasolin

Och avrundar med den sista bil(d)en:

w2

Ja, och om ni vill lyssna på låten så får ni klicka på den här länken 🙂 Det är äldsta dottern Theresé som klippt ihop och gjort filmat till låten.

http://www.youtube.com/watch?v=a2SSXEBMh98

Fler trissar om låtar kan ni gå in på och kolla här: http://fototriss.blogspot.se/

Svaret är annars, Mustasch, med låten Black city

 

18 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Inte så lätt att veta.. finns nog många låtar med bensin, motorer osv 🙂

 1. Linnéa

  Häftigt drag Men klarade inte låten! ”Raka rör o ös till beng” nån gammal svensk, men det var ju helt galet. Roliga bilder till temat!
  Ha en bra vecka!

 2. Åke

  Jag tog inte denna schysta låt. Hos mig dök andra bilden upp först och då vart jag inne på en Gasoline låt med Kim Larsen,… När eran bil dök upp vart jag helt virr om titel… Men ett stort beröm till dottern som satt ihop denna läckra film med härliga kärror! Jag såg en och annan mopar, Cudan var läcker 😉 Hälsa henne att jag har flertalet Leander filmer 😉 tom en med GoPro kamera på bakskärmen 😉 Nu har dock bröderna och bytt till Montecaro kaross… Roliga bilder från Ume som förgyller min måndagsmorgon:) Nä nu ska jag knappa in på you tube igen och se filmen igen 😉

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag är ju helt ute då det gäller musik, dom där har jag aldrig hört… vad jag vet, men du, dom var inte alls dålig, kan mycket väl tänka mig att du får en kväll med ös 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.