Väntar med spänning

Ja då sitter jag här, precis som jag hade förväntat mig, och ska ringa på vårdcentralen för att se vad dom hittat för botmedel mot mitt halsonda. Ja, nu var jag allt ironisk, men visst måste man ju få undra vad skillnaden ska vara idag, kontra i tisdags, då inget är bättre, men förmodligen har jag heller inte utvecklat något som kan synas på nåt prov, tillåt mig tvivla.

Det som blivit sämre är att jag nu fått en släng av nackspärr och jätteont i höger överarm, men det behöver ju absolut inte bero på det andra jag har, eller så gör det, det, indirekt, hänger ihop alltså, och då har det i så fall blivit sämre, hm… ska föra in det i min journal, nåt att grunna över.

Parfymsverige, ja nu är vi där igen, det fortsätter komma in kommentarer, här är länken till det inlägget: http://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea/2013/10/25/bluff-ruffel-bag-foretag/ och igår pratade jag även med en som blivit narrad på nästan 900:-, som dom drog rakt av. Jätteskumt är det också då hon använde sig av min länk, till den danska hemsidan, så kom hon ändå in på den svenska… men inte jag, finns ingen svensk sida här:

007

Jag bestämde mig i alla fall för att gå vidare med detta nu, och har mejlat till polisen för att få veta hur man går tillväga för att anmäla företaget, och om tillräckligt många av oss gör, så kanske dom kan gå i graven, och fler slipper bli lurade.

Jag skickade även iväg ett mejl till Umeva, och väntar nu med spänning på deras svar, om dom tycker att det är ok att ställa ut soptunnan mitt på bilvägen om det blir en meter snö, eller hur dom nu ska ha det. Undrar också hur det kan vara ok för brevbäraren att köra på gång & cykelbanan, han brukar till och med köra hela vägen från Stråvägen (ibland) medan sopbilen inte ska kunna köra in 10 meter för att ta tunnan.

Annars händer det inte så mycket på den här fronten… jag snackade med en gammal kompis från skoltiden igår, och fort far det iväg en timme då det är så sällan vi pratas vid, får se om vi får till en liten träff, där i mellandagarna. Nicco och Åke var ute och mekade i Amazonen igår för tredje kvällen i rad, så snart kan nog Nicco meka själv 🙂

Önskar er alla en fin fredag!

 

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nu har jag investerat i bedövningsspray… ska bli roligt att testa 🙂 Tack för hälsningen, trevlig helg till dig med!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nej ingenting, jag har däremot hittat en honung på apoteket, som heter halsmix och som är smaksatt med mint, den lindrar… en stund.

 1. Helena Nilsson Springare

  Åh så drygt.. nå virus månne? Jag hade nackspärr hela igår och jag har verkligen inte tid eller råd med fler åkommor haha…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Virus är det mycket troligt… nackspärren har släppt, men inget annat och ont i överarmen fick jag istället. Nå, jag hoppas få göra bort det här nu så man står på benen till jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.