Amputation kan komma att diskuteras…ehh…

Jag är fortfarande inte bra… dom senaste 4 mornarna då jag vaknat, så har det känts som om jag varit utan vatten i en hel vecka, ja ni förstår känslan, sen tar man vatten, flera klunkar och det går knappt att svälja, det sitter fast något i halsen, och halsen som förövrigt klibbat ihop… usch vad less man kan bli.

Nå, jag ska härda, och på torsdag ska jag jobba, veckan därefter, har jag eftermiddag och är det likadant då, så ringer jag till vårdcentralen igen, och då får dom ta en kamera och kika ner hur det ser ut, jag gissar att amputation inte kommer att komma på tal, men det kan ju diskuteras… det svåraste är ju att bestämma vad som ska bort, huvudet eller kroppen. Haha… ja, det lät ju lite makabert, ursäkta!

Polisen ringde upp igår, angående Parfymsverige, och jag ska dit idag, hade jag tänkt, och göra en anmälan. Så igår kväll gjorde jag en sammanfattning av det jag skrivit om förut, samt en sammanställning av alla kommentarer, som jag skrivit ut och tänker ta med dit, så får vi se vart vi hamnar sen. Ju fler som anmäler, desto större är chansen att komma åt dom.

Kollade in tv tablån i helgen, på tv.nu och titta hur finurligt det kan stå:

001

Undrar vad dom menade med detta, avsnitt 14… av 12, hm, har dom grävt fram några avsnitt som dom inte visste att dom hade, eller?

Nu ska jag fixa frukost, Winstone ska ut och sedan kommer Ullis hit på en morgonkaffe. Avslutar dagens blogg med att sända ett Grattis till Tina som blivit mormor… och givetvis till dotra hennes, som fått sitt första barn, GRATTIS!!!

Önskar er alla en fin tisdag!

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Och så var väntan över, både för dom och dig 🙂 Och på Nobeldagen dessutom… med andra ord kommer vi att flagga för Chloe på hennes födelsedagar i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.