Mager om bena, tillika om armar och hals

Det tog sitt lilla tag idag innan bloggen kom ut. Jag halkade ut med Winstone på morgonen, skjutsade Nicco till skolan. Det ringde en trevlig kvinna som även hon, blivit lurad av parfymsverige, och dom går även går under namnet backupbox.nu.

Sen skrev jag ett mejl till en annan kvinna, hade en tid på vårdcentralen klocka 11, var klar där först 11.50, hämtade upp Nicco på väg hem, och har nu fixat Åkes middag och ska själv ordna min lunch, samt vad jag ska ta med till min middag på jobbet. Puh!

Vi åkte på Emmaus igår, Birgitta, Kerstin, Ingegerd och jag. Sen fortsatte vi till blomsterlandet och sedan gjorde vi en liten ändring på vår förutsatte rundtur och tog EM möbler istället för det vi tänkt. Det hela avslutades med kaffe och saffranskaka härhemma… trevligt! Jag eller vi, fick oss en ny kortlek av Ingegerd och ”Kul-Janne”, jag kan ana att det är för att vi ska slippa leta så förtvivlat efter en lek, nästa gång vi behöver en 🙂

Och jag fick minsann en blomma av gänget, för skjutsen och fikat, kan jag tänka.

Vår vän, min bilkompis fick ta plats ute på bron, han kunde ju inte sitta där och trängas bland alla jag hade i bilen igår, han är mager och eländig, tillika om armar och hals, och Winstone tvärnitade då jag skulle gå ut med honom igår.

Foto1145

Han blev väldigt misstänksam mot gubben som sitter därute. Och då vi kom hem. Vägrade han gå närmast stolen, haha… undrar just vad han trodde att skelettet skulle göra. Typ, -hjälp, maten anfaller. För egentligen borde han väl se på den gubben som mat… en jäkla massa ben att gnaga på 🙂

Nu har jag inte tid längre, måste hinna med lunchen också, önskar er alla en fin torsdag!

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Liza Nyquist

  Hej!
  Har också blivit lindragen i backupbox.nu Vet inte hur.. De plockar pengar från mitt konto. Har hittat en mailadress via Informe.com. Mailade dem och fick ett autosvar. väntar nu på fortsättningen. info@backupbox.nu är deras mail.
  Ha en bra dag

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det verkar aldrig ta slut…om du är osäker på om ditt mejl kommit fram så kan du spärra ditt bankkort, då kan dom inte göra fler uttag. OM du har FB kan du om du vill, gå med i gruppen: vi som blivit lurade av cosclub.eu vi håller varandra underrättade där om vad som händer. cosclub.eu samt backupbox.nu, är tydligen samma företag. Dom har i alla fall samma adress. Hör gärna av dig igen då du fått svar //Maria

 2. Lena

  Hej!
  Även ja verkar ha blivit lurad av detta Backuobox…..
  Man skulle få prova en parfym gratis….. 😉 lät ju hemskt bra.
  betalade 6:-……
  Sen nu några veckor senare..så har dom dragit 400 :-
  Ingen parfym i sikte….Vet ni hur man får tag i detta bolag ?

  Tråkigt att de finns så mycket sånt här 🙁

  Hör gärna av er om ni hör nått hur man ska göra för att dom inte ska dra pengar igen…
  Kram Lena

 3. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Hej Lena!

  Du kan spärra ditt bankkort, då kan dom inte dra pengar från dig, längre. Det finns en grupp på FB, om du har facebook, som heter: Vi som blivit lurade av cosclub.eu, och där informerar vi varandra om hur det går och vad vi gjort åt saken. Här kan du hitta oss: https://www.facebook.com/#!/groups/1401621630080752/

  Jag tror till och med att du kan ha chans att få tillbaka pengarna via banken om du pratar med dom, vet att någon i gruppen gjort detta.

  Annars kan du gå in på min blogg och gå igenom alla kommentarerna jag fick till mitt första blogginlägg om detta, det hittar du här: http://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea/2013/10/25/bluff-ruffel-bag-foretag/

  Vi har alla olika erfarenheter av detta företag som tydligen finns i olika skepnader men med samma adress. Hoppas du fick lite hjälp 🙂

  Ps, jag har mejlat till dig också ds.

 4. moa

  Hej. Även jag har blivit lurad av denna sida.. suck. Hur säger man upp sin ”användare” där? Hoppas att du har nå tips 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.