En massa döskallar :)

Så var julaftonen över, den kom och gick i en hast, men vi hade nog inte förväntat oss något annat heller. Snudd på hällregn och blåst, vad glad man är att man har tak över huvudet. Bosse och mamma kom hit strax efter 16, och maten var på gång. Katterna fick för andra gången i deras liv och under dom 2½ år vi bott här, vara med oss i matrummet.

Tänkte att dom gör ju förmodligen inga dumheter då vi ändå är där. Och dom höll sig på mattan… nästan, det var Enya som var lite nyfiken på klapparna, eller snarare paketsnörena, men annars var dom lugn och beskedlig.

Vi öppnade paket efter middagen, jag fick, av min käre make, en ny kamera, den jag har håller på att ge upp, och den här nya kameran tar fina bilder, däremot kan det ta sitt lilla tag innan man lärt sig den. Winstone fastnade då på några bilder:

008 010 035

Döskalle örhängen av chefen, döskallesockor och ett fint silverkottljus av Monica, döskalle hänge, en döskalle ask, döskalle necessär och en döing framför datorn (hahaa) av min bloggarkompis i Stockholm, boken Pinocchio, skriven av Leif GW, av Niccolina och en glassmaskin av mamma. Tack allihop, det var fina klappar.

Sen blev det kaffe och en kladdkaka med en touch av pepparkaka och cashewnötter i, med grädde till, den var god. Och den sedvanliga knäcken förstås… och choklad, vad annars.

Jag var ut en sväng med Winstone före 21, tog paraplyet med mig och jag lovar, hade jag inte haft broddarna på mig så hade jag blåst iväg, det var det värsta vilket hundväder. Winstone är dock aldrig brydd över vädret, men han är lika förnöjsam att få vara inne som ute och det är ju tacksamt.

Tina ringde igår kväll också, från soliga Spanien, det kändes som att det var ett tag sedan vi pratade med varandra, nu har man ju blivit som van att vi talas vid, minst en gång varannan dag, så det är klart att det känns konstigt nu, då dom är därborta.

Theresé ringde också, hon och Sallys planer är att börja åka hemifrån idag, sedan stannar dom nog någonstans vid höga kusten och sover över där, till imorgon då dom kommer att dyka upp här hemma. Nu var det längesedan vi träffade Sally, Theresé har ju varit hem en sväng däremellan, med jobbet. Näpp, nu ska jag se om vi kan få oss någon frukost innan dagen börjar ordentligt. Önskar er alla en trevlig juldag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Tina

    Tina i Torre tycker nog att du även fick en flaska i julklapp! 🙂 Ännu bara på bild, men ändå! ; ) Sen ska ju husvakten Maria ha en flaska oxå! 🙂 Längtar tills min rygg orkar följa till Bodegan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.