Jo kyss mig!!!

Jag frågade om Åke kunde ladda batteriet på Jeepen igår, den började kännas lite slö, påverkad av kylan, och det gör han. Sedan sticker Åke iväg på jobbet vid 6.25, i morse, jag går ut till Jeepen 6.40, öppnar bildörren och tycker att sätena ser hård och kall ut, lägger min hand på kupévärmaren och den är absolut iskall.

Hoppar inte ens in i bilen men vrider om nyckeln, den låter segt men går igång… FINT!!! Jag hoppar in på det stelfrusna sätet, stänger av stereon, bara för att, lägger in driven och då…DÖR BILEN; NÄMEHHH!!!

Efter det klickar det inte ens då jag vrider på nyckel, total tystnad, jag får inte ens loss nyckeln… fråga mig inte varför.

Ringer Åke som nu får åka från ena änden av stan till den andra, han och Winstone skjutsar mig, istället för att rappla på med att försöka starta upp den och med risk för att den ska dö efter vägen eller måsta lämnas här på jobbet. Jag klev förövrigt in genom dörren 7.02… (börjar 7) snyggt jobbat va?

Nåja, jag har ju åkt buss förut, får väl göra det idag med… so what! 😀

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ehhh, nä, det vill man inte 🙂 Stressigt blir det, och har man otur kan man också få tunnelseende 😀

 1. Tina

  Hej, så här en dag senare. Skriv gärnai bloggrubrikerna framöver en liten hint om att bussåkande är inblandat, så får jag en chans att reagera lite snabbare…Det krävdes två av dina blogginlägg innan jag ens upptäckte att du hade motorhaveri…för inget sms fick man 😉 Jag har blivit så dålig på att läsa bloggar och även skriva i min egen, för jag kan inte sitta ned, med diskbråcket 🙁 Kom nu på i skrivande stund att jag flyttar datorn t barbordet, så har jag helt plötsligt en stå-arbetsplats!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha… ska tänka på det nästa gång 😀 Nu är jag då på jobbet och resan hit gick utan missöden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.