Rulltårts precision krävs…

Bakade rulltårta på jobbet… chefen bad om en grej men jag sa att hon var tvungen att vänta… det vet du ju XXX, hur snabbt blir inte en rulltårtsbotten klar, jo den pyser upp, ser gyllenbrun och fin ut och *PANG* så har den förkolnat till en svart, illaluktande platt sak som ingen vill ha.

Jo… det visste hon och väntade därför på att botten blev klar,

Men nu, sa hon, efter 3 minuter, ser den klar ut. Jaja, svarade jag, och det är det som är så lurigt… för den kan se fin och klar ut, men tar du ut den 19 sekunder för snabbt… så har du en stor degig klick i mitten av härligheten och DÅ… kan man inte ens rulla ihop den… det är rulltårts precison som krävs för att fixa den perfekta rulltårtan… jojomensan, och jag hade tumme med rulltårtsbotten, idag 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.