Intressant, hm…

Fick ett intressant mejl…hm…

Re : Förlåt mig för detta oväntat meddelande , Jag söker efter
relationen av min avlidne klient , han dog i en bilolycka med sin
hustru och enda dotter Elena några år sedan i april månad 2003 på det
väg tillbaka från en TC här i mitt land Lome togo, jag vill
överlämnandet sin egendom till någon av hans relation så fort jag
hittat någon anknytning till honom . Som hans personliga advokat , det
min plikt att se till att hans arv och egenskaper han lämnade komma
till sin familj relation medlem som fortfarande lever , Vänligen skicka
nedanstående uppgifter , är att korrekt bedöma din relation med min
avlidne klient , kommer detta att göra det möjligt för mig veta om du
är släkt med honom eller inte . Innan jag kan ha rätt att dela sina
personliga Information och arv med dig , är jag också på min privata
nummer +228 9302-3088 så fort du skickar mig detaljerna , så att jag
kan svara på din e-post snabbt .

Och sedan vill han att jag lämnar ut personlig information… givetvis. Var sugen på att svara på mejlet, typ… ja det är min släkting men jag betackar mig från arvet, skänk det vidare till någon behövande.

Fast det kanske bara blir dumt, då har jag ju lämnat ut min mejladress, och gud vet vad dom kan använda den till… jag vet inte?

På tal om lurendrejare på  nätet och försäljare med fula taktiker… man kan ju säga, nästa gång en försäljare ringer, att man mer än gärna skulle vilja köpa det dom säljer, men… ta kontakt med kronofogden först, och hör om dom är villiga att efterskänka en slant av alla pengar jag är skyldig dom. haha, ja, det kanske funkar 🙂
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.