Mitt i ingenstans…

Hände inte så mycket igår…och det var ju ovanligt *fniss*. Men det kan också bero på att jag jobbade, förstås, då är det lite ordning på dagar och timmar.

På en av promenaderna med hunden så upptäckte vi plötsligt en strategiskt utplacerad lyktstolpe, in the middle of nowhere… mitt i skogen… ingen väg dit eller därifrån, say what?

Foto1254

Chefen sa något om att det var tänkt att dom skulle bygga något där, eller om det kan ha varit tvärtom, att det en gång i tiden stått något där, jag är inte säker, har för mig att man kan se spår efter nåt då snön inte täcker backen.

Idag ska Winstone få sin 1 års spruta, det går säkert hur bra som helst, jag är mer orolig över att dom inte kommer att hitta skinnet dom ska sticka i, uppe vid halsen, han har så tjock päls där att det nästan känns som en jättetova, men det är det inte.

Och inte nog med det, vi ska upp till Tina innan dess, och få oss lite kaffe, kanske inte Winstone då, han kan ju få något annat gott, får ta med ett litet tuggben kanske. Och nu väntar katterna på födan, står och jalmar i trappen, så det är väl bara att sätta fart. Önskar er alla en fin måndag!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.