En sann eller en ”hitta på person”

Jag hade turen att komma på, bara så där, igår efter lunch, att jag kanske skulle fråga bloggvännen Marja Granqvist, http://blogg.vk.se/marja/  om vi skulle ta en fika ihop och hon nappade med en gång, inte nog med det… jag blev ju bjuden på fikat och kolla här, hon hade till och med, med sig en present som heter duga (det stod nästan Maria på den):

004 006

Och öppna käften kan den också 😀 Tack så mycket för kaffesällskapet och presenten Marja!

Roligt också då man träffar en människa så där, som man knappt pratat med, förutom via bloggens kommentarsfält och att man läst varandras bloggar, så tycks man känna personen bakom orden och berättelserna…ja, det kanske inte funkar så på alla, men med vissa.

Och det är klart, en blogg är ju en del av ens liv, ingen fiction, om man nu inte valt att hitta på en massa konstigheter, och går man på magkänslan så känner man nog rätt så snart, vem som är sann eller bara en ”hitta på person”. Marja är äkta 😀

Åke tog med Winstone på en sparktur igår kväll så han såg lite urlakad ut efteråt, han fick ju springa en del, (nu pratar jag om Winstone, alltså, inte Åke) och att sparka går ju rätt så bra nu, då det regnat och blivit halt.

011

Nu är det kaffedags, sen frukost och jobb, hoppas på en fin dag för er alla!

Etiketter: , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Tina

  Nawhh, så söt! Lilltussen! Ja, Winstone alltså… ;-))

  Skämt åsido, jag kämpar med min blogg, egentligen har jag nog mest glädje av den Dagen D, då jag flyttar till Spanien. Då vill jag absolut uppdatera mina förehavanden från Min plats i solen. Lättast så, istället för att skicka sms, mms, lr mejl till nära och kära.
  Ser att det finns olika sätt att dela med sig av liv och vardag, finns några ställen där man delar med sig av sina bilder, på nätet. Facebook går bort, alla är inte där hör och häpna, men det fattar ju du redan, Maria. Jaja, nu ska jag besöka min egen lilla blogg 🙂

  Ha en bra!

 2. Marja Granqvist

  Men sötaste Winstone…
  Tack för i går och för de fina orden. Lustigt, jag hade just tänkt skriva ett inlägg om hur sanna vi är på bloggen. Jag läste en artikeln om det i veckan. 🙂
  Den där döskallen ser verkligen häftig ut på bild, mycket större än i verkligeheten.
  Ha en fin helg! Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Halsbandet är jättefint, Marja, satt som pricken över i:et. Önskar även dig en fin helg!

 3. Annika Collén

  Det är konstigt med dig, att man ska förknippa dödskallar med dig
  du är en av de få som inte är nån döskalle överhuvudtaget

 4. Helena Nilsson Springare

  Vad kul att träffa Marja! 🙂
  Så kul när man kan vara spontan så där.. numera är det ju så mycket planering kring minsta träff eftersom folk i allmänhet verkar ha så dåligt me tid (!?) Haha…

  Nä, mer spontanträffar!! Kanske vi kan ta oss en sån nästa vecka endera dagen? 😀 Kram

 5. Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

  Men så är det ju… alla dagar passar inte alla människor, och ibland är det svårt att vara spontan, Jag ser fram emot att träffa dig, är ledig, mån och onsdag, nästa vecka. Vi hör av varandra så ser vi om det går att få ihop nåt //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten