Plättpanna… illa

Idag är det den officiella födelsedagen för storebror Sivert, 50 år och mitt i livet. Denna dag år 2005 – så hade musikalen Mamma Mia!,som bygger på popgruppen ABBA:s låtar, premiär på Cirkus i Stockholm. Där spelas den fram till januari 2007 och när den efter en kort period i Göteborg i början av sommaren samma år läggs ner har den spelats 555 gånger och setts av över en miljon besökare. Jodu!

Jag och Winstone skjutsade Nicco till skolan och sedan åkte jag och han upp på Kvantum för att fylla upp kylskåpet lite, gissa vem som tror sig vara chaufför:

Foto1291 Foto1292

Han skulle egentligen sitta längst bak, och det har han gjort, det var mindre kul för honom då han tog sats för att hoppa upp, hade alldeles för bråttom för skuffluckan var inte helt öppen och han smällde i skallen i luckan och blev hängandes som en urlakad påse, mitt på hållet.

Efter den incidenten är han inte så sugen på att hoppa upp där längre. Men det är klart, man kan ju lyfta upp honom, så där får det bli nästa gång, om inte annat så får han ju lära sig vart hans plats är. Nu åkte han i baksätet, men där ville han inte stanna kvar då jag gick in och handlade… tydligen.

Jag såg en skylt igår, utanför en affär, med följande text: Plättpanna… och sedan ett pris. Nu satte den texten grillrer i huvudet på mig, hm, det lät ju nästan som en diagnos, ställd av en läkare… på en vårdcentral, kanske… plättpanna, usch, undrar vad symptomen är, och om utseendet förändras.. speciellt i pannan då, kan jag tänka. Nä, nu ska jag sluta fundera och se om jag hittar nåt till lunch, sedan ska jag se reprisen på Farmen innan det blir promenad igen. Önskar er alla en fin onsdag, och Grattis till brorsan!

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.