Utan mat…

Jag tyckte det var jätteskumt igår morse då jag släppte upp katterna för frukost sittningen. Eloise som ALLTID skriker, piper och vill ha mat, det låter som om hon inte fått något på en vecka, hon gick inte ens fram till skålen, visade noll intresse.

Enya svepte in i köket, hoppade inte upp till sin skål hon har uppe i hallfönstret, utan gick till vattnet, inget annat. Enya är inte lika glupsk, så det må ju då vara att hon inte dök ner i skålen, men Eloise… jag fattade nada. Tänkte att nu är hon dålig…

Jag gick ner i källaren för att slå igång en maskin med tvätt, Enya springer före mig ner… hela vägen, och fram till den inre dörren, in till pannrummet… och då ser jag att den dörren står på glänt och gissa vad… där står en 10 kilos säck med Eloise kattmat…öppnad, och den är nedtrampad, så där mina vänner, fick jag svaret på deras ointresse av maten, då hade minsann försett sig själva, nu kan ni gissa om dom fick någon middag…nopp.

Jag var till Tina på kvällen och vi gick igenom ett häfte hon fått då hon fyllde år, restaurangchansen, tror jag att det heter. Många erbjudanden men kolla här:

bild (14)

Vet inte om det lät så lockande, eller…här får ni kupongen i sin helhet:

bild (15)

Hahaa…jaja, det kanske funkar då man ser hela ordet.

Nu ska jag ut med Winstone och sen ska jag se om jag kan fixa ett pass… det är ju inte så långt borta nu, Spanien resan, typ 2½ månad… och Tina håller mig uppdaterad om vad vi ska göra, vad vi ska se, vart vi ska äta och hela alltet, så jag känner mig helt lugn och lämnar med varm hand över det åt henne, jag skulle ju behöva GPS inmonterad i min arm, om jag skulle klara mig själv där, tror ju inte ens att jag skulle lämna Umeå Alvik, jag skulle irra bort mig inne på flygplatsen och missa planet… jo, jag vet det. Hoppas ni får en bra dag!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.