Janne, stolt far…mor!

 

Jag förstod det här… Åke har Vasaloppet i blodet…han hoppade upp ur sängen strax efter 7, redo för uppställning, skulle säkert vilja styrka sig med både blåbärssoppa och kanelbulle men det finns inte här hemma, däremot en slät kopp kaffe.

Det är lite God morgon Sverige/melodikrysset/Svensktoppen, över Vasaloppet, inte så där jätte intressant men tv:n står på och pratet finns i bakgrunden, en del lustiga deltagare brukar dom kunna få tag i och intervjua, nå, den här dagen kommer nog att passera i maklig takt, lite hundpromenader och hey… jag vet vad jag kommer att göra:

011

DISKA!!! Är det såna här gånger man skulle haft diskmaskin, eller. Haha, men jag är van diskare, det brukar gå i ett huj så är det gjort, det jobbiga är att diskstället inte rymmer allt på en gång utan man måste fördela diskningstillfällena eller torka allt emellan varven.

Brälla och Lena hade med en fin bukett:

002

Samma med Kerstin & Jan B:

003

Och kolla, ”Kul-Janne” & Ingegerd hade pimpat buketten:

004 007

3 barn var också här, Brällas 2 barnbarn, Elliott & Philippa, samt Alma, ett kusinbarn. Så det blev lite snack om relationer, mormödrar, mostrar, morbröder och fastrar och hur man är släkt med varandra.

Efter mat och efterrätt, samt fördrink, öl/cider och en liten rackare till kaffet, så satte Jan B armarna i kors över bröstkorgen och frågade mig hur Brälla kunde vara farfar, han tyckte inte att åldern stämde, men sa han, med stolt uppsyn: Jag är i alla fall farmor, jag!

Hahaa… farmor, det var en överraskning minsann, men han kom rätt snabbt på att han sagt fel, men det var ju inte så konstigt när det blev lite mycket, släktskapssnack 🙂

En mycket trevlig kväll, Winstone och Nicco blev hemma, och fick tillbringa kvällen en trappa upp, Nicco har jätteont i halsen och ser inte så kry ut, så det bjöd emot att åka till Bjurholm. Däremot fick Åke och Winstone en tripp dit upp, då dom skjutsade hem Andy.

Jag och Winstone hakade på då gänget skulle hem, så vi såg till att dom tog sig i rätt riktning… haha, nä, dom klarade sig alldeles ypperligt själv, vi också, för den delen. Önskar er alla en trivsam söndag!

 

Maria Lundmark Hällsten