Dom är blodtryckshöjande…

Fick ett sms i förrgår och det var inte utan att blodet ville frysa till, litegrann, då det stod i displayen att det var från Polisen. Jag hann aldrig tänka att jag faktiskt varit där, för bara en kort tid sedan… det var ju passet som var klart och kan hämtas. Varför ska Polisen vara så blodtryckshöjande? Jag är faktiskt oskyldig (till det allra mesta) men ändå tror man att dom är ute efter just en själv, då man ser dom, lustigt det där 🙂

Jag blev bjuden på en senare lunch, hemma hos Tina igår, efter jobbet, supergod köttfärsgryta och i vanlig ordning ingick ännu en sak, en sminkning minsann, med lite färger och så där, syns dock inte så väldans mycket på kortet hon tog, men det var ju inte en karnevalsminkning heller 😀

bild 4

Hon ska vara behjälplig idag, med Winstone, och gå ut med han på en lite längre sväng så kan Nicco chilla lite och inte anstränga sig i onödan. Åke ska inte ha sin lastbil idag så Winstone ska få stanna hemma. Ska bli spännande att höra om han nu släpper in henne i huset, kanske han vägrar gå ut med henne, och vakthund som han är, kanske han tycker att hon ska stanna på sin plats också, då hon väl är inne i huset, så man kan få en surprise då man kommer hem, hahaha…

Fast jag tror ju inte det, han kommer att låta då hon kliver upp för bron, men när han ser vem det är så blir han glad och vill absolut följa med ut… vi får höra hur det gick, sedan.

Så var det den sista arbetsdagen för mig, den här veckan, har gått bra trots att den blev en heltidsvecka, känner dock att man inte har vanan inne att jobba så pass många dagar i följd, det känns av, på olika sätt, så jag kan inte säga annat än att fredagen har varit efterlängtad 🙂 Önskar er alla en superfredag, det kan vi behöva, lite till mans!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

11 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Jag blev omkörd idag av två bilar precis utanför byhålan. Jag hade en bil framför mig men jag tänkte att jag inte orkade köra om jag också, så jag låg kvar. De två omkörarna kanske låg i 100km/h och de syntes bara till vid längre raksträckor. Några km från Järlåsa började det blinka framför. Bil nr. 2 av omkörarna var en civil polisbil som stannade den första omköraren. T.o.m jag fick puls, utan att ha varit inblandad. Ibland ska man ha lite tur…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Exakt…vilket fördöme du var 🙂 Kanske dags att köpa en triss!

  • Tina

   Det Therese berättar får jag höra nu o då av polis-sonen som far civilt ibland. De blir paffa av vissa omkörningar och tycker det går i hiskeliga farter, för att stoppa den omkörande. Och sen minen då, i fejset på den som blir tagen, i hastigheten…Även de som kör vid övergångsställe, fast andra stannat, de blir som i chock, kan inte kommunicera, när de stoppas…

   • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Man tänker nog aldrig så långt… att dom faktiskt finns därute, poliserna, och man ska ju ha koll på hastigheten och allt annat, heeela tiden, klart dom blir chockade då dom inser att dom inte gjorde som dom blivit lärda, vare sig det är medvetet eller omedvetet.

 2. Tina

  Hej! Winstone är en riktig raring! Han gav ett mkt glatt välkomnande o inte skällde han mkt innan dess. Låång promenad o sedan väntade han så tålmodigt, tills han blev avtorkad det värsta, av grus o blöta! Tack för promenaden!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag ska vidarebefordra din hälsning och tacka honom för han lät dig ta ut han 🙂 Jag tror han tackar dig med, vi också!

 3. Tina

  Hej! Lätt var det att lägga en mejk på dig, vi har ju samma färger! Jag har inte många nyanser hemma, utan tar hem på beställning från den fabulösa Youngblood Minerals. Läste just på om deras Primer, finns både i flytande och i mineralpuder-form.

  Mest kul tyckte jag det var att du även prövade den medicinska, väl beprövade hudvården med 50 år på nacken; NeoStrata!, och så Exuviance från samma företag, innehållande lika goda ingredienser och sammansättningar av cellförnyelse.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag tackar för mejken, inte omöjligt att du får göra om den…jag väntar väl mest på att du ska börja ta betalt för allt du gör 😀

 4. Pingback: Wifog sim-kort | Tina Florin

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ska genast kolla vad du skådat i garaget… kan det vara något apelsinfärgat… schackrutigt…hm.

 5. Pingback: Wifog sim-kort | Tinas blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.