Det gick bra…

Gick bra hos veterinären igår, men det tog absolut hela dagen och kvällen för Eloise att repa sig. Syns väl att åldern tar ut sin rätt, och att sövas för att få en tand utdragen är nog ingen hit, men det går ju inte att göra på annat sätt.

Nu såg det då bara bra ut i hennes mun och vi håller en tumme för att ingen mer tand ska behövas dras ut. Lustigt ändå, att hur dåliga ett djur än må vara så har dom självbevarelsedrift… det är nummer ett, äta, nummer två, inte ligga still och ta det lugnt utan vara i rörelse.

Jag tror jag har berättat tidigare om när Eloise skulle in för någon operation, tror att det var första svängen med tänderna. Vi hade införskaffat den stora kattburen så hon skulle ligga skönt och få vara ifred, efteråt.

Jag bar ner henne i källaren och öppnade upp luckan och lämnade henne där. Nästa sväng jag kommer ner, så ligger Eloise utanför buren och Enya har äntrat den och ligger därinne och fräser och spottar… det är systrar det!

Jag gjorde samma sak igår, bar ner henne och öppnade luckan och jag hann inte vända mig om så var hon ute. Och Enya smet ner i källaren så jag fick stänga in dom båda där, enbart för att inte Winstone skulle springa och jaga stackaren. Sen när jag släppte upp dom så var Eloise bakom mina hälar hela tiden och jag får ju vara rädd att jag ska kliva på henne, spelade ingen roll vart jag än bar och la ner henne så hon skulle ha det skönt, hon hoppade ner och följde efter.

Buren, som Åke förresten hittade igen, han hade städat över den, därnere i källaren, så det var ingen ”lånare” som tagit den, inte heller några andar som svävat iväg med den 🙂

Jag svängde förbi hos Tina Florin igår, efter lämningen av katt, hon gav mig massage på ben och fot, men det var inte utan att det glänste tårar i ögonvrån, det gjorde så f—benat ont, jag ska i alla fall till läkaren idag, så får vi se vad han säger.

001

Hoppas ni får en bra onsdag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.