Stackars barn!!!

Nicco hävdar att hon inte haft en lätt uppväxt… hon har önskat sig en sko-tork, sedan hon var 8-10 år och har ännu inte fått någon. Däremot blev hon erbjuden en, av vår svärson Anders, som skulle vara ett hemma bygge, men den ville hon inte ha.

Anledningen till varför du inte fått en sån, sa jag, är att om du skulle frysa en dag så skulle du förmodligen kura ihop dig under den apparaten och låta den få gå på fullt ös… så det går inte. *skratt*

84-096_l

Sen blev det värre… jag påmindes om en annan sak hon önskat sig i yngre år.. . ett, tadaaa, våffeljärn. Alltså hallå!! Nu var ju grejen den också att vi hade, på den tiden, inte råd att köpa ett våffeljärn, seriöst alltså. Men Nicco råkade ha pengar som hon fått av sin mormor och morfar, så hon, mina vänner, köpte sig ett prima våffeljärn. *Ännu mer skratt*

artikel.4863.460x345

Stackars barn… men vadå, hon får ju ta med det den dagen hon flyttar, och kan ju då få bjuda hem oss på en våffla, eller två, kan ju inte bli bättre 🙂

Det var bastukväll igår, och jag var efterlyst. Birgitta ringde tjugo över sex och undrade vart stackarn jag var, och här satt jag och hade totalt glömt bort att det var bastu… det fanns inte i min värld. Men det är ju tur att det är nära, jag tog dock bilen dit, för jag var ju tvungen att fixa en trisslott innan, man vill ju vara med på vinsterna, och det blev 90 kronor, så nu har vi en hundralapp per skalle, och datum för middag på Mammas, är redan bestämt.

Enda giltiga ändringen skulle väl kunna vara om vi skrapar fram en miljon… då kanske vi tar en middag på ett annat ställe, vem vet 🙂

Igår morse vaknade jag 5,19, min väckare ringer 5,20, så jag hann slå av den, men irriterande då man vaknar precis då, och känner hur skönt det var att lägga ner täcket bakom ryggen och drömde om att få somna om…i morse gjorde jag samma sak, fast nu stod klockan på 5,18…gilla läget, det är tisdag, och en ny dag, hoppas den blir bra, för er alla, mig inklusive!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hahaa… jag är böjd att hålla med 🙂 men jag vill ha den där ensamma stunden på morgonen, chilla, dricka kaffe, blogga, innan huset vaknar, hunden ska ut och jag ska iväg. Tur att det inte är alla dagar, utan egentligen bara 5 dagar på en 4 veckors period.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.