Vilka önskningar…

Vilken härlig dag igår, då man sitter i hörnet härute så var det varmt i solen, helt otroligt. Åke tvättade bilar, jag sopade lite stenar från plattorna, hade en skinkstek i ugnen, kaffe i koppen och inga bekymmer i hela världen…haha, och det har jag inte nu heller 🙂

010 021 018 013

Jag gick över på HP:s och innan jag gick kastade jag bort tulpanerna jag köpte förra lördagen, dom hade gjort sitt. Så köpte jag ett gäng nya, dom har ju så läckra färger, men jag undrade vad tusan jag köpt egentligen, så här såg dom ut då jag satte ner dom i vasen, och efter en timme så hade dom förändrats:

003 024

Åke kom upp med Theresé dagbok, han hittat i källaren. Ja, vi läste den, och jag ska säga med en gång innan ni tycker att vi är respektlösa, det är jag som skrivit dagboken till Theresé, och det var innan hon själv började skriva så smått. Jag klistrade in bilder och biljetter och skrev lite kort om hennes dag.

001 003 004 007

Men så stötte vi på en sida hon fyllt i själv, hennes önskelista inför 7 årsdagen och hör och häpna, med på listan finns följande…en tvätt/torkvinda!!! Alltså vad har vi för barn egentligen 🙂 En himmelsäng och ett hus…mja, jag törs lova att ett hus blev det inte och torkvindan skulle ju kunna vara en potentiell present inför hennes 29 årsdag 😀

Idag vet jag inte vad vi hittar på…den är oskriven än så vi får se. Önskar er alla en fin, lugn och skön söndag!

006

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  …och inte fick jag någon hyvelbänk heller… Tänk om jag hade blivit världsbäst på att hyvla sen!
  Fast nu önskar sig nog Sally en sån… (De har på IKEA) Hon vill också ha en dammsugare(!) och vattenskidor. …och så en sån där kinesisk såg som de har på Bolibompa, som tydligen ska vara lätt för barn att använda… Snart kommer väl en önskelista, för hon har bestämt att hon ska ha ”Mimmi-kalas” med tårta, alla barn på dagis och en massa vuxna.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa…jisses, det är bara att välja då. Mimmi, hm…tur att det finns saker att välja mellan.

 2. Pingback: plusonesfollowers.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.