En gåva!!!

Kommer ni ihåg mina smått elaka ord om Klingel, postorderföretaget, som jag tyckte inte ville lyssna på mina synpunkter jag hade, angående en blus jag beställt? Nå, när jag nu kom hem från Spanien så låg ett brev och väntade på mig, från just Klingel:

130129

Hm, inte nog med en ursäkt utan en gåva som plåster på såren, Nicco undrade vad det var för nåt, provade först som kjol, 3 gånger så stor som henne och utan uppehållande resår, så det funkade dåligt, men som burka passade den bra 🙂

Foto1669 Foto1670

 Ja vi vet… det var en sjal, och jag är inte sämre än att jag kan tacka för deras respons på mitt blogginlägg och en ursäkt av dom, tack!

Men om jag tackar för dom 2 kataloger jag fått av dom, under dessa 8 dagar, vet jag inte, jag har som jag skrivit, meddelat att jag inte ville ha någon katalog av dom, överhuvudtaget, men det läser dom tydligen inte?

Apropå läsa, och förstå, undrar om ni kan förtälja vad denna grod-staty vill förmedla?

Foto1657

Tina lade märke till den inne på en typ, turistaffär, där du köper souvenirer, från Torrevieja, en vild gissning är ju att dom missat att det ska vara ett M i ordet home, och inte N, eller hur 😀

Hone på engelska är finslipa, sååå…

Idag är det dags att återgå till jobbet, fast jag fick uträtta en del saker, redan igår och ska även göra det nu på morgonen…kanske kan vara läge att löneförhandla 🙂 Det tokiga med att ingen av oss i arbetsgruppen, har en heltid, är att det lätt blir att vissa saker glöms bort, fel person informeras, en annan startar upp en sak och hinner inte med att slutföra, det är som upplagt för extra arbete, såna gånger, tyvärr.

Men det mesta går som tur var att lösa. Detta gäller nog alla arbetsplatser, mer eller mindre. Önskar er alla en fin fredag!

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Tina

  Jag fick med mig en produkt, beskrevs med good confort, inte comfort. Många i syd uttalar o säger n ist f m.

  När jag var arb.ledare o ass. var det jobb i princip dygnet om. Man jobbar m människor, o saker händer hela tiden. Man ska gilla flexibilitet. Och lära sig hitta avstängningsknapp på privata arb.mobilen 🙂 Men men, det där visste du redan 🙂 och det är oxå kul att vara den som leder, samordnar o delegerar!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag har hittat ett kvitto…ska ta kort och lägga ut senare 🙂
   Japp, det kan vara kul att delegera, ibland…just nu jobbar jag på som den…visst märks det? Jag sitter ju är och svarar 🙂

 2. Carina Bergudden

  Hej! Nu har jag personligen försäkrat mig om att det inte ska skickas fler kataloger! Välkommen tillbaka om du ändrar dig framöver och trevlig sommar! Carina Bergudden

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tack så mycket, Carina. Trevlig helg, och sommar, önskar jag dig, med!

 3. Helena Nilsson Springare

  Haha… ja, en burka kan ju vara bra å ha i dessa tider 😀

  Bra att de fattade vikten av att be om ursäkt när de felat iaf!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tyckte jag med, var nice…skulle dock, hellre ha tagit en slant, hahaa…kanske att beställa nåt för 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.