Nu ska jag visa er…

Jag såg en förfrågan på FB, dom ville ha pärlor till skänks som ska gå till ett projekt. En tjej som ska åka till Dominikanska Republiken och överlämna pärlor samt lite annat till flickor där, som dom sedan ska få göra armband av och sälja.

Jag har ju en stor väska fylld med pärlor och tänkte att jag nog allt kunde efterskänka lite, fast då jag skulle ha dom så hittade jag dom inte…hm. Men har jag lovat så har jag lovat, jag köpte pärlor och hörde ihop mig med en av tjejerna som råkar bo i närheten av mitt arbete, och sedan frågade jag min chef, om hon kunde hänga med mig dit, i tisdags, och det ville hon.

Inte bara det, hon ville också ge något så vi letade snabbt igenom lite lådor och hittade ett pärl-armband, som hon tyckte dom kunde ta pärlorna från, så gick vi och lämnade det vidare. Det fick bli, den dagens goda gärning.

Här kan man läsa lite mer om dom som håller i detta: http://www.hjalpenflicka.com/#!om-oss/c1lkv

Vi satt ute nästan hela dagen igår, varmt och gott, tog lite ogräs, Åke skulle se om han kunde fixa vattenspruten i bussen och såna där småsaker.

Nu ska jag visa er då Nicco skulle försöka gömma Winstone i min huvjacka, jojo…skratta fick vi då 😀

017 018 019 020 022 023 025 026 027 033 034 035

Önskar er alla en toppen måndag!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Freja

    Vilka roliga bilder! Ohh, vi har nog massor av pärlor kvar här hemma, som dottern fått i present av andra (för hon är ju flicka…) men hon har ju aldrig gillat sånt pyssel… Ingen aning om var vi stuvat undan dem dock…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Winstone är så dramatisk också, ser ju verkligen plågad ut, men det är han inte, egentligen 😀 Jag tycker det är roligt att ge saker, som man ändå har liggandes, och inte nödvändigtvis pengar, det blir som dubbel glädje, något du själv haft och sedan kan skicka vidare…perfekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.