Inget gnällande här inte!

Min arbetarhelg, enda anledningen till varför jag sitter uppe nu. Känns halvdrygt då man slutar 20.00 och ska börja igen, 7, men å andra sidan detta gäller en gång på 4 veckor, så man ska väl inte gnälla.

När jag gick med Winstone igår noterade jag en konstig utväxt på ett av träden, nere vid cykelbanan, eller vad sägs, ser detta normalt ut?

Foto0091

Tänkte på det, när man hittar saker, så vill man gärna lägga upp dom där man tror att folk ska hitta dom, och självklart, man låter inte ett par glasögon ligga kvar på cykelbanan, då det är stor risk att någon kör över dom, men…jag vet ju också, om det är en själv som tappat nåt, så vill man gärna leta precis där man tror att man tappat grejen, och den har ju knappast flugit upp i ett träd 🙂

Apropå att tappa…då jag och Nicco åkte ner på Strömpilen för några dagar, hamnade vi bakom detta ekipage:

Foto0067

Han ser ut att ha problem med det som hänger under bilen, kan man ju lätt påstå, jag väntade bara att han skulle köra över ett gupp eller en sten, det hade varit en syn för gudarna…och mig.

Tänk, nu är det bara några få dagar kvar, sen har vi midsommar, man fattar inte hur tiden kan gå så fort då det är sommar…eller beror det på att det är en årstid man gillar, och då går det extra fort…ja säkert ligger det nåt i det.

Något annat som ska ligga, är tydligen mackan/smörgåsen, på denna:

Foto0065

Blev så full i skratt då jag såg den, underlägg, inget pålägg, med andra ord 😀

Hoppas ni får en fin lördag, allihop!

Foto0097

Tack Backman, för blomman!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. mexan

  Skitroliga fina bilder. Jag jobbar alltid 21:30 kvällar och ja, börjar på vardagar kl 7. Inte kul. Men det var värre då jag jobbade 08-20 på helgerna. Då var man trött =(
  fast då man jobbade 15-21:30 fred, 12-21:30 lörd å 7-17 söndag fem år var trött bara förnamnet.
  Nu jobbar jag helgerna 15-21:30 fred, 09:30-19 lördag och söndag- det får gå. men jag är djävligt less mina arbetstider.

  på 80 talet jobbade jag delade turer 7-12, sen 16-21:30. Jeezus.

  Men nu har jag semester jabbaddabbadooo! =)

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det skulle vara förbjudet att jobba helg, det är bara att konstatera 😀 Men som sagt, det går bra om det händer en helg på fyra, jag vet ju dom som jobbar betydligt mer än så, inget jag skulle vilja. Härligt med semester, hoppas du får en fin sådan, själv jobbar jag en månad till…men sen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.