Aftonen

Jag har bytt mobiloperatör…så jag hade täckning till Åmsele sedan nada. En pinne fick jag under en kort stund så jag fick ett meddelande från Tina, sedan dött igen. Jag och Åke tog med Winstone på en promenad, och se, borta vid bron hade jag så pass med täckning att jag kunde smsa, men inte blogga, hm…

Skrev nämligen ett inlägg, men det ser inte ut att ha kommit in, nåja, vi är då hemma nu i alla fall och helgen har precis som alla midsommarhelger varit alldeles kanon. Vi tog oss inte härifrån, Umeå, förrän vid halvtolv, Andy hade nämligen problem med sin Buick som blev strömlös på väg hit från Bjurholm, Åke fick göra en utryckning och hämta hit honom, sen tog det sin goda tid att få den laddad så vi kunde åka.

Vi käkade en midsommartallrikslunch och sedan chillade vi lite, här är vi på stranden:

006 007 008 009 013 014 015 020 021 022 023

Winstone stormtrivdes!

Och alla stortrivdes nog då solen tittade fram, ut i mellan:

028 029 030 031 033 035 036 038 040

På kvällen blev det grillat och vi satt i Saloonen, vi hade lika kallt som det har varit överallt annars, fast solen sken.

Foto0119 Foto0122

Vi kan då i alla fall konstatera att det kanske var lika så bra, för ett är jag då alldeles på det klara med, hade vi fått ha 25 plusgrader och sol, så hade vi suttit ute och kämpat med mygg, knott, broms och svidare, så det var nog på ett ut.

Kvällen fortlöpte inne i Saloonen där det var lite livemusik, med John Lloyd Christoffer Edén Brändström på gitarr, Ulf Andersson bakom trummorna och Linn Rebecka Lagnemyr med sin skönsång, sedan stämde vi alla in på olika visor och låtar…man kan säga att det gungade i lagården 😀

En trevlig midsommarafton, med andra ord, jag återkommer med dagen efter…sedan 😀

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten