Historiskt

Ordlös lördag, ämnet är historiskt:

Foto0192Klura på den ni 😀 Och fler historiska bilder kan ni kolla på HÄR

2 kommentarer

  1. Freja

    Jag tänker som så att de flesta byggnader har något som är historiskt, jag valde en som bär en del av min historia… Den här kanske hör till din historia?

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Nej inte min historia 🙂 Vår äldsta dotter med familj bor i detta ombyggda svinhus. Här hade dom svin som åt avfallet/slaggprodukterna från mejeriet i Järlåsa, där det tillverkades både Pucko och kaffegrädde 😀 Bakom deras ladugård finns ett berg med glas, där har dom hittat flaskor som användes till Pucko, jag har en i min samling, hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.