Inbrott…

Jodå…vi är framme i stugan….trodde ni det? Jag kan även backa bandet lite och nu avslöja att Theresé och Sally, också är med oss häruppe. Det blev en överraskning för mamma, som inte fick veta nåt förrän Sally stod och knackade bakom deras dörr.

Men precis som vanligt kunde det inte gå problemfritt, hela dagen, utan här stod vi, hungriga, törstiga med packning som skulle in i stugan men ingen nyckel till dörren finns att uppbringa på hela Udden, den är borta.

Detta faktum gör ju att Åke och Joel, försöker med alla deras krafter att bryta upp dörren…det går inte:

Foto0407 Foto0408Här konstaterar jag surt…att det är för dålig täckning på internet stickan för att ladda upp alla bilder jag hade tänkt, så dom får jag allt vackert ta, då vi kommer hem 🙁

Och sedan fönstret:

Det går inte heller!

Utan det blir till att krossa rutan; Åke hoppar in genom fönstret:

Och kommer ut genom dörren:

Men hey…vet ni vad, sen tog Theresé och Åke ett myggnät och gjorde ett myggfönster av ramen, så nu återstår bara att fixa ett nytt fönster, innan vi åker hem 😀

Varmt är det här också, men med den stora skillnaden att vi har en sjö nedanför våra fötter. Nu står kaffepannan på och vid nio tiden har vi tänkt ta Buicken och börja rulla mot Lycksele. Theresé och Sally stannar här med Winstone, vi ska se på moppedragracing, och på torsdag tar vi Sally så åker Nicco och Theresé dit och går på marknaden.

Önskar er alla en fin tisdag!

 

Maria Lundmark Hällsten