I sin egna lilla värld

Det blir väldigt mycket att sitta utomhus…ömsom i solen och ömsom i skuggan, idag kändes det ok att titta på termometern, ”bara” 20 grader ute och 26 inne, men klockan är ju bara morgon än, så jag har mina aningar om att det kommer att stiga.

I förrgår passerade det en man med sin hund, helt i sin egen värld eller så är det en sån person som fullständigt struntar i andra och gör vad han själv känner för. Han själv gick mitt på cykelbanan och sedan kopplet utsträckt och hunden på vänstersidan på asfalten.

Det kommer två cyklister som ska förbi, men han märker ingenting, dom får sakta ner farten och vet inte om dom ska tordas knäppa mannen på högersida eller om hunden rätt var det är kommer att rusa över…då ser han dom, men går inte åt sidan, där hunden är, utan drar vovven mot sig, till mitten av cykelbanan, hm…vad tänkte han där???

När dom passerat släpper han hunden igen, på samma sätt, men skulle det inte vara lättare att själv gå på vänstersidan och låta hunden gå på gräset, asfalt under tassarna i denna värmen är inte heller så roligt, och han skulle slippa vara i vägen… men, han struntade ju uppenbarligen i det. Dessutom är det inte alla som vill möta en hund, utan föredrar att ha ägaren mellan hunden och en själv.

Jag målade balkongen igår, två varv…det blev fint.

002

Sen blev jag uppringd av företaget där jag beställt mattan ifrån, hon vill ställa några frågor eftersom mitt mobilnummer står på Åke, och dom ville väl vara säker på att det inte var en fejk beställning, heder till dom, inte alls många som dubbelkollar.

Niccos kompis, Olivia, käkade middag med oss och sedan hakade hon med upp på Gammlia:

Foto0575 Foto0581 Foto0582 Foto0583 Foto0586 Foto0587 Foto0588_002Och en bild tagen av Mats Alfredsson…kan ju inte låta bli, snygg bil det där, genom kameralinsen 😀

12198_10203484305887318_7459319332405293882_n

Olivia och hennes familj, bor förövrigt granne med Brälla och Lena, så Åke tog några ord med honom då vi släppte av henne:

Foto0596Ja, Camaron tog vi till Gammlia, sedan bytte vi bil och snurrade lite med Buicken också 🙂

Hoppas på en bra dag, för er allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.