Trevligt och mindre trevligt!

Nå, det blev inte lika fint väder som utlovat, igår, men det var ju inte speciellt kallt och inga mygg heller, så vi kokade en termos med kaffe, startade upp Buicken och åkte iväg till Gammlia. Där var det redan ett gäng med bilar:

005 006 007 009 013 015 016 019 021 022 024 025 026

014 011

Vi hann ta en kopp, sitta och resonera en stund och sedan åktes det karavan ner till stan. Nicco ringde medan vi satt däruppe och meddelade att både hon och Winstone, minsann också ville åka med, så vi svängde bara runt stan ett varv så åkte vi hem, startade upp Camaron och tog varsin bil ner.

Återigen nåt varv för att sedan sluta upp på bangården, för en påtår och lite prat. En trevlig kväll!

027 028 029 030 031 032 033

Mindre trevligt är det i dessa valtider, tycker jag. Åsikter, diskussioner, sandlådeuppror och pajkastning.

Jag läste ett inlägg på FB, en mamma som tog sin son till bussen, på hållplatsen hade någon satt upp en lapp om en inbjudan att komma till torget (eller vart det nu var) och vända ryggen till Åkesson, som skulle dit och prata.

Hon upprördes över detta med att vända ryggen till, hon vill inte lära sin son, att vända alla med olika åsikter, ryggen till, utan uppmanade istället folk att gå dit, lyssna på honom och sedan ifrågasätta hans politik.

Ja, varför inte, det lät förståndigt, alla har vi ju rätt till våra åsikter, men när det blir kränkande sådana, så vet jag inte…dessutom vet nog dom flesta, att få ett svar, från en politiker, är lika lätt som att hitta mogna fina blåbär i april. Så jag hade istället valt att inte gå dit alls, för att visa mitt ointresse, sedan har ju detta, att vända ryggen till, bara blivit ett sätt att visa, att man inte stödjer viss dynga. Jag hade lätt, vänt ryggen till Hitler, om jag hade haft honom här…mm, bara för att.

I övrigt på västfronten (Västerslätt) intet nytt, tutade på ”Kul-Janne” och Ingegerd nu på morgonen, dom var ute på morgonpromenad, och vad gjorde jag ute i denna arla morgon timme…jo jag skjutsade ner Nicco till tåget, hon måste ju ta tåget till skolan och bussarna synkar inte med tidtabellen, tur att hon har en snäll mamma! Önskar er alla en fin dag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Scaniatjejen

  Det där ser väldigt trevligt ut, så många fina bilar! Bilderna på bilarna uppradade i solnedgången är ju hur fina som helst! Ja det är svårt att veta hur man ska förhålla sig till Sverigedemokraterna och andra med obehagliga åsikter. Alla har ju rätt till sin åsikt men var ska man dra gränsen för vad som är kränkande osv. Jag tycker att det är okej att vända dem ryggen. De får ju ändå prata och säga sin mening medan de som vänder ryggen till uttrycker vad de tycker.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Sant…jag tycker nog också att det är ok att vända ryggen åt, för att visa att man inte håller med, samtidigt som jag förstår mamman, svårt att förklara för ett barn, kanske, hur man förhåller sig till andra. Äsch…jag struntar då i att gå dit överhuvudtaget, och med min valsedel, talar jag om hur jag skulle vilja ha det 😀

   Alltid trevligt med bilar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten