Något levande är det, därinne…

Det blev ingen begravningsöl här i alla fall, igår, men att det sedan finns ett parti som får ta sån plats som det nu gör, var mindre roligt, men överkomligt, jag tror inte dom har såna chanser ändå att genomföra det dom vill. Så, vi får allt vackert se, vad som händer, förhoppningsvis kommer en del att öppna sin ögon och bli varse, vad som kunde ha skett.

Jag och Winstone vek av från vår promenadsträcka igår, och gjorde en lov på andra sidan skogsdungen, det är som förgjort, att gå förbi där, utan att han ska stanna och stirra in i dungen, han gjorde så även ifjol.

En bauta svamp, hittade vi…

Foto0893

Och rätt var det var, då vi var på gång upp på vägen igen så knakade det i grenar och kvistar därinne, så nog är det något levande därinne, kanske en ekorre eller nåt annat…(typ en mördare ”doo, do__dooo___do”) så han har fog för sina misstankar, lille Winstone 😀

Nu tar våra stolar form också, underredet är krom färgat och Åke har nu målat översidan på brädorna, kommer att bli så bra:

Foto0894

Jag blev uppringd igår av bloggpolaren Ulla och vi vart sittandes i luren i 2 timmar, mycket att prata och diskutera om, våra lika och olika syn på saker. Hon funderade på att starta ett humorparti, och why not…vi skrattar åt allt och får man en fråga man inte kan svara på så skrattas den bort, den med, faktiskt bättre än att bara säga: Jag vet inte!!! Det kan du inte fråga mig om 😀

Näpp, nu ska jag fixa till en korv stroganoff med ris, som får bli dagens middag, jag jobbar så Åke och Nicco får klara att värma sin egen mat ikväll…svårt…not! Önskar er alla en toppen måndag!

 

002 003

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten