*Pang*, där satt den!!!

Man har plastbyttor, askar och lådor till förbannelse. Men ändå, när man behöver en i absolut lagom size, då finns det inte att uppbringa i hela huset.

Nu hade jag ett litet lager i bussen, vilket egentligen är lite lustigt, för det är ju inte så att man står därinne och kör ett långkok för att fylla lådor med mat för framtida bruk…men, ja, i alla fall…

Jag tog in en burk därifrån som jag vet att jag köpte för säkert över 15 år sedan, med rött lock, en ”lagom” burk för en måltid…typ. Bra att fylla med yoghurt om man ska ha med på jobbet, till exempel. Så kom jag på varför jag inte gillat den där burken, locket går ju för tusan aldrig att ploppa dit, det lyfter på ena sidan, hela tiden.

Så hade jag då ingen annan att välja på, för någon dag sedan, jag tar i för kung och fosterland och plötsligt vrider jag lite då jag trycker och *pang* där satt den, men alltså hallå, det är ett lock som kräver ett litet vridmoment för att låsas fast, och den har jag alltså haft så där länge utan att ha vetat det, utan istället retat mig på hur man kan tillverka sånt där skräp 😀

Ännu bättre blev det igår då jag satt och fipplade på med mobilen, och plötsligt kommer åt en knapp på sidan som jag inte ens visste fanns, och nu du, ”Kul-Janne”, hittade jag verktyget för att låsa mobilknappar på ett snabbt sätt och inte behöver vänta en minut för att stoppa undan mobilen i fickan…där satt den ju!!! Ja jag säger då det, teknikens under, eller hur det nu var.

Önskar er alla en toppen dag!

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.