Lite kort så där…

Då fick man ta fram vinterjackan och laga fickorna… men för det, inte sagt att det inte kan bli varma dagar än. Vi hoppas ju på lite varmare om 2½ vecka, då vi tänkt oss söderut med bussen, närmare bestämt ner till Järlåsa en sista sväng för det här året, och sedan får man ställa undan både bilar och buss, för vintern.

0.5 plusgrader, nu klockan 6, är inte mycket att hurra för, däremot hurvas 😀

Fick ett sms igår, och det var ett meddelande om att bastugänget tänkt börja slå igång bastun igen, på måndag, trisslotteriet fortsätter i vanlig ordning, vi kan ju inte sluta med det nu, då vi infört detta spännande moment…och sedan är det bara att hålla tummarna för att vi ska hitta av högvinsten, jodå!

Nä, nu har jag inte tid med detta längre, ska hinna ut med vovven en liten sväng innan han ska följa med Åke på jobbet, själv ska jag ta och pipa iväg också, ledig imorgon…skönt! Ha det gott, allesammans!

034 035 036

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.