Jag hittade den!

Ja det blev vantar, igår på eftermiddags promenaden:

001

Två olika fingervantar, så jag kan skilja på höger och vänster…ni vet, handen där tummen pekar åt höger 😀

Dessförinnan hade jag lagat fickorna på vinterjackan, men innan det, så letade jag i vild förtvivlan efter min svarta tråd. Har en rulle, någonstans, men disträ som jag är, så har jag förlagt den. Gick ut i bussen där jag vet att jag har nål och tråd, hittade en svart lite rulle, men…

Då detta skedde, hade jag mobilen i andra handen, och pratade i den, så när jag sedan lade på, så visste jag inte vart jag lagt rullen som jag hämtat…den fanns inte, jag höll ju på riva bort håret på skallen. Nä, jag hann inte laga fickorna utan var tvungen att bege mig till jobbet.

Sen snubblade jag helt plötsligt över den första förlagda rullen och kunde fixa jackan, det roliga var sedan då jag kom hem, igår, och då hittar jag den andra, gissa vart…

Foto0942

Ute på bron. Alltså hur hade jag trott, att jag ens skulle hitta den där???  Jaja, det ska vara roligt och spännande att leva…varje dag 😀

Ska ut en sväng med Tina idag, borde nog tvätta lite också, kanske städa med, jaja, jag får se, det lär finnas tid till det andra dagar också, inget tvång här, inte. Önskar er alla en toppen onsdag!

005

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.