Det är slut nu…

Vi hade ett virusprogram till datorn…förut, McA fee, tror jag bestämt att det heter. Så gick prenumerationen ut och detta i samband med att vår dator inte kändes helt ok, så jag ville inte betala för nåt som vi inte skulle ha glädje av, så jag sa upp den där prenumerationen.

Detta är säkert 1 år sedan. Dom mejlade i början, flera gånger i veckan och undrade om jag var medveten om att virusprogrammet snart inte skulle finnas kvar, vår dator låg i riskzonen, skulle jag inte förnya…nedräkning, 3 dagar kvar, 2…1… nu är det färdigt.

Och då trodde jag att det skulle vara färdigt med mejl från dom också, men inte. Fick ett senast i morse, gissa rubriken…Din McAfee prenumerationen är slut!

JAAA, jag VET det. Är dom dum i skallen eller? Roligaste av allt är att sedan jag avinstallerade resterna av det programmet, så har datorn funkat skapligt, inga konstigheter än så länge, och inget skydd…nämeh, vad konstigt! Däremot ska jag inte rekommendera någon att ta bort sina virusskydd och dylikt, dom kan säkert göra sitt med, och vara nödvändiga för vissa.

Nu är vår dator 4 år snart, så den räknas nog inte som någon lyxvara längre, den håller och funkar så länge den gör det, sen får vi se vad som händer. Kanske lägger vi ner allt vad sånt heter, skaffar oss en backelit telefon och en svart/vit tjocktv, och sen får det räcka…eller, njae 😀

Hittade en ny duk igår, i garderoben, vet ej hur gammal den kan vara, följde med huset, starka färger har den då, och se, jag som köpt flytljus på myrorna, och dom matchade ju på pricken:

004 006

Sen letade jag fram en extralampa till en ljusslinga som legat och drällt, utan funktion, och nu lyser den, fick ta plats i vitrinskåpet, passade bra:

008

Önskar er alla en fin onsdag!

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.