Snart så!!!

Tänk, imorgon är det andra advent och man har knappt fattat att första advent har passerat. Nästa helg, Lucia, firar vi med gänget på It´s only rock n´roll, här ska ni få läsa vad dom erbjuder:

Begränsat antal platser. Förhandsbokning via 090-77 40 88 eller gå in på hemsidan

Till förrätt serveras en jultallrik med tunnbröd, gravad lax med hovmästarsås, ägghalva med majonnäs och räkor, sill och diverse godheter. Varmrätten består av hemlagade köttbullar, vår egen Jansons frestelse, revbensspjäll, prinskorvar och givetvis dopp i grytan! Till dessert serveras en saffranspannacotta med kaffe.

Vi har flera sorters snaps och ett mycket välsorterat sortiment av julöl från bl.a. Kallholmen, Jämtlands Bryggeri, Brutal Brewing m.fl. Dessutom har vi i år en GLÖGGBAR där man kan köpa årets glögg och en del andra varianter. Vi bjuder på pepparkakor och skumtomtar i massor!

Linn Lagnemyr och John Edén B, kör två rock ”n” roll-set med jultema. Run Rudolph Run! Robin ”Fralla” Karlsson dissekerar julen och gör upp med Jesus i ett specialskrivet stand up-set. Garv! Flabb!

Så känner ni er hugade, ring och boka, medan det ännu finns chans till en plats!

Idag ska vi gå över till Lundalogén där Lena ska bjuda på kaffe, Åke och Nicco ska hjälpa Brälla med en bakruta som ska plockas ut, så det passar ju bra. Och nu har vi en motor till den ”nya” Camaron, på g, vi får se, den låter då helt klart intressant och finns faktiskt, bara några hus neråt vägen.

Det är en upphottad 396:a, så det blir bara att hålla i hatten då bilen är i rullning 😀 Nu längtar jag till sommaren, då blir det åka av.

Film av Niccolina Lundmark Hällsten

Önskar er alla en fin lördag!

 

Maria Lundmark Hällsten