Skratt smittar

Apropå Herman, den lilla kedjebrevs sockerkakan, så hittade ”Kul-Janne” ett recept på just den lilla spjuvern. Men jag svarade honom att det roligaste är ju att få den, rätt så dyr kaka, om man är den som startar upp hela projektet, se bara vilka ingredienser som ska i:

2,5 dl vetemjöl

2,5 dl socker

Dag 3: tillsätts: 2 dl mjölk

2 dl vetemjöl

2,5 dl socker

Dag 7: bakas surdegskakan och då tillsätts: 3 ägg

2,5 dl socker

1,5 dl matolja

3 tsk bakpulver

3,5 dl mjöl

1 tsk salt

100 gram hackad mörk choklad

2 tsk kanel (valfritt)

100 gram hackade nötter som hasselnötter, valnötter eller mandel (valfritt)

2 rivna äpplen

Ja ni ser ju, det är totalt 8dl mjöl, om man skulle köra hela vägen, och en massa jädrans socker, puh!!!

Här är länken till hela proceduren: Herman

Nu är Åke tillbaka på banan igen och åkte iväg för att jobba. Han är väl inte helt hundra men ska man vänta på det så kan det ta sin lilla tid. Han får ta det lugnt istället, så gott det nu kan gå, i det arbete han har.

Jag ramlade över ett klipp igår, där det plötsligt utbryter en gemensam skrattattack inne på en tågvagn. Och ja, jag förstår det, jag kunde inte låta bli att börja skratta då jag såg det, och därmed är det väl bevisat, att skratt är smittsamt 😀 Önskar er alla en bra dag!

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.