Konst på toaletten

Så då har jag gjort bort ultraljudet på hjärtat nu, och hör och häpna, jag hade ett, och det var absolut felfritt, haha, fast jag hade inte trott något annat heller 😀

Vet inte om detta har med hjärta att göra, hehe, men som ni kanske sett någon gång förut, så har jag ett litet konstverk på badrumsväggen…ett bröst:

Foto1512

Detta bröst köpte jag på en loppis för hela 30:-, på baksidan står det, design Barbro Bäckström, för blommor och bin. Jag googlade på det igår, och hittade ett likadant bröst, samt en rumpa, i samma storlek, dom är gjorda i början på 1970 talet. Och sidan jag hittade var Bukowskis och där var utropspriset 4000:-, jodå, fast dom hade bara fått 2200:- efter auktionen, som var för 2 år sedan, men hey, det borde innebära att jag ändå går en massa pengar plus, om jag skulle hitta på att sälja det, kul! 😀

Ännu roligare var det väl dock för killen som lämnade in en glasvas på Antikrundan, med märket Vicke Lindstrand och som värderades till 300 000:-. Killen blev mållös, skulle jag också ha blivit. Och nu har han låst in den i ett bankfack.

Ja, jag skulle ha sålt den med en gång, seriöst, varför skulle man vilja ha en glasvas med det värdet, och sedan bara gå och vara rädd att den skulle åka i golvet, man skulle aldrig förlåta sig själv, nä…det räcker gott och väl med vår Mona-Lisa på väggen, för den har väl inget värde.  Fast you never know, detta kanske är originalet 😀

010

Önskar er alla en fin måndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Helt otroligt…jag fattar inte riktigt vem det är som vill ha sånt där, eller köper man dyr konst enbart som investering, fast då blir det ju ändå lite tråkigt. Inget man hänger på väggen eller har stående på ett bord. Men ändå kul om man lyckas hitta ett fynd 😀

  1. Marja Granqvist

    Jag såg en utställning med Barbro Bäckström på Muséet för en herrans massa år sedan. Hennes kännetecken är ju delar av människokroppar i relief. Jag blev väldigt förtjust i hennes avtryck av torson i hönsnät i naturlig storlek. Kolla in dem på Google! Jag köpte vykort av dem och gjorde små tavlor. Jag tycker ditt bröst (konstverket) är jättefint. Undrar hur många toabesökare som har tryckt på den bröstvårtan. 🙂 Jag skulle inte kunna motstå frestelsen… 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten