Smartson/LG G4

Nu tänker jag göra lite reklam, för Smartson, som erbjuder olika typer av tester, man får prova på och i vissa fall behålla produkterna, och denna gång erbjuds man att få testa en ny mobil *gnuggar mina händer*.

Ni som hängt med i mitt bloggande bör veta, vid det här laget, att jag har en rätt så uråldrig, mobil, och jag vill egentligen inte ha någon annan, men ok, jag köper att nya telefoner, förmodligen besitter mera teknik, fler saker att välja mellan och finesser jag aldrig hört talas om. Så varför inte prova och se, om jag skulle kunna få bli testpilot för denna mobil:

lg-g4-smartson-testpilotChanserna skulle förmodligen öka med 99% att jag då, med denna mobil, kunde sköta vissa delar av mitt bloggande från den, för ska jag vara ärlig, så funkar det inte längre med den mobil jag har idag…jisses, den har ju inte ens så man kan ladda ner en app 😀

Så jag hoppas på turen, för att kanske få en chans på luren, och ett tillfälle att få testa något nytt ej något begagnat, bytt eller oknytt! Min mobil har ju en viss tendens till ett eget liv…ibland 😀

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Raffe

    Jag är också grymt sugen på en ny telefon, eftersom min börjar bli slö och har en ful spricka i skärmen. 🙁 G4:an verkar riktigt bra och är dessutom lite billigare än många av de andra toppmodellerna i år. Det kan hända att jag köper en sådan! I så fall kommer jag även lägga till ett LG G4 skal så jag inte får en jäkla spricka igen! Det kostar ungefär en fjärdedel av telefonens kostnad att fixa nu, liksom…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jag blev tyvärr inte testpilot och sedan är jag ju sååå snål, men vem vet, endera dagen så sitter jag där med en ny mobil i handen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten