Det hör vår och sommar till

Ja det håller på dra ihop sig nu, den 19 maj, åker jag till Lycksele för en provtagningsdag och ska informeras om hur dom tänkt göra, exakt, för att få min operation att gå ihop. Jag gissar själv, på en operation sedan, inom 1-2 veckor…very nice 😀

Och det faller sig rätt bra med min tilltänkta semester också, så jag får gott om tid att ställa om mig på nya saker och kan ta det rätt så lugnt i början, det känns också skönt.

Så kommer jag osökt in på sommar….kan det bero på att jag råkade nämna semester, och vi har väl, ett tag nu, hört ett ljud som hör vår och sommar till, motorcyklar. Jag ramlade nämligen över ett klipp på nya, moderna hojar igår, och en sak är då säker, brist på fantasi har dessa byggare inte haft, men då man ser några av dom, undrar man verkligen vad dom tänkte.

Sen kommer man ihåg då man var ung, spelade inte så stor roll att man var tjej, jag ville ha en cykel med limpa, det hade ju storebror, och gärna ett högstyre till, då undrar jag också vad det är som gör ett högt styre så speciellt, för ser man på vissa motorcyklars höga styren så får man ju tro att dom inte är riktigt riktiga i huvudet, dom som vill ha det så där, förarna når ju knappt upp till handtagen.

Kanske något att pimpa en rollator med, högstyre…jojo 😀 Och apropå pimpa och fordon, kanske skulle ha gjort så här inne på vår toalett:

10407068_10152593755344893_1054814541761444760_n

Eller not! 😀

Önskar er alla en fin solig söndag, här gissar jag på en eller tio koppar kaffe ute på altan.

Maria Lundmark Hällsten