En som gör slag i saken…

Jag åkte till ”gammbossen” igår, och se, rätt var det var så kom solen fram och det kändes som rena sommardagen, vi satt ute på hennes gigantiska altan, knaprade melon och pratade om ditt och datt. Här snackar vi om en som gör slag i saken, trött på gräsklippande så då bygger man en altan över heeela gräsmattan så slipper man arbetet en gräsmatta kan utgöra 😀

Foto0054 Foto0061

Bilderna är från ifjol, slutresultatet blev väldigt snyggt, måste jag säga och förstår också fördelar med att göra så här, det är som allt här i världen, man får välja, och oftast finns det både för och nackdelar med det mesta.

Laddade ner Skype, så nu kan jag och Tina prata med varandra över nätet. Lite pillrigt var det då vår dator inte ville funka, så jag fick avinstallera och sedan göra om det från början, nu med experten Niccolina vid min sida, och då…funkade allt helt plötsligt.

Blir inget längre inlägg än så här, just nu, jag är i startgroparna nu och ska iväg. Nicco får skjuts till skolan idag, Lilja ligger ju nästan efter vägen, en liten avstickare blir det. Och sedan hoppas jag att jag slipper denna upplevelse:

11150900_869065836482526_4478545421666074960_n

Ha det fint allihop!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten