Frisk som en…nötskrika…

Gick alldeles utomordentligt bra att ta sig till Lycksele igår, det enda jag undrade över var 3 renar som stod vid vägen, ja den ena av dom mitt på vägen, där den kliade sina horn, detta måste ju vara en grupp outsiders, då dom egentligen inte borde vara här nere ännu.

Foto2076

Sen är jag glad att jag noterat, vid tidigare tillfälle, att det fanns en extra parkering på andra sidan lasarettet, annars hade jag inte haft någonstans att ställa Buicken. Var tvungen att fota då jag kom tillbaka:

Foto2082

Alltså då jag backade in där, bredvid den andra bilen som stod där då, var jag tvungen att hoppa ut och kolla vart stolpen var, för jag kunde inte tro, att Buicken kunde vara så där lång, men här är bildbeviset för det:

Foto2083

Nästan kloss mot stolpen, och den andra bilen stod väl med nosen 20 centimeter in mellan stolpen, men inte mycket mer än så 😀

Besöket tog nästan hela dagen, sköterska skulle förklara, en sjukgymnast skulle berätta om hur man skulle göra före och efter operationen, inskrivande läkare ville göra en dubbelkoll av allt och narkosläkarna förhörde sig återigen om hälsan, dubbelcheckade proverna och så vidare.

Foto2078

Jag fick ett konstanterande, att jag egentligen är frisk som en nötkärna (möjligtvis som en nötskrika), inga fel på proverna, i gott fysiskt tillstånd och ung…haha, narkosläkaren sa det och jag svarade att det förmodligen berodde på vem hon skulle fråga.

Nå, så fick jag då veta att operationen inte blir av förrän efter sommaren, vilket jag inte hade trott, i och med all provtagning och detta besök, så upplevde hag det som att det var på gång, men…jag  ska inget säga, jag står på korttidslistan, och finns det en lucka så kan jag få den.

Detta är på gott (i alla den bemärkelsen gott kan betyda) och på ont, det goda är väl att om den blir av efter sommaren, kan jag få ha en relativt rolig midsommarafton 😀 det onda blir då att jag måste försöka fortsätta kämpa att hålla nere vikten, 11,5 kilo lättare har jag blivit hittills, och jag vill inte gå upp nåt av det.

Jaja, detta ligger i alla fall utom min kontroll, jag får acceptera att det kan bli lite hur som haver, men i slutändan blir det bra, det är jag helt övertygad om 😀

Passar på att tacka för kommentarerna jag fått på FB, alltid kul, och sedan önskar jag er alla en fin onsdag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Vildsvin, mja, jag tror renarna är roligare 😀 Det var på nionde våningen jag satt, i väntrummet, utsikt över umeälven.

 1. Lena i Wales

  Vad skönt att få sådant positivt besked.
  Härligt med renbilderna. Exotiskt för mej i Wales.
  Häftig bil du har och lång var den också.
  Ha det bra!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Renar har man sett många av, i sina dagar. Vi har stugan uppe i Malå, och där är det alltid strövrenar som kommit på efterslänt. Har också varit med vid renskiljning, det var spännande 😀

 2. Pingback: Tisdag den 19 maj 2015 | Tinas blogg

 3. Helena Nilsson Springare

  Alltid kul när någon tycker att man är ”ung” haha.. 😀

  Ja, det kanske var en mening att det blir efter sommaren istället?! Så kan du njuta av sol å bad utan att tänka på infektionsrisk och sår och sånt *ryser*

  På tal om sommar förresten.. jag tyckte det såg ut som snöblandat regn utanför mitt fönster nyss?! Vad ÄR det för dumheter? 🙁 *muttrar*

  Nåväl.. de e ju lördag iaf 😀 Alltid nåt! Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tänk, att här, på andra sidan stan, kom det också snöblandat, jag fnyser, jag med 😀 Jo, vi får väl se när det händer, får jag en tid nästa vecka, så får jag köpa det med, blir lite mer stress, kan jag tänka, men då skulle det då vara gjort. Jag tar det ändå med ro, inget jag klan göra något åt. //Ha en fin lördag, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.