Jag VET, att han VET…

Jag hade gjort mig en hårdbröd macka med skinka och gurka på, igår, till frukost. Kvar var en sista bit, jag fick ett samtal och gick iväg för att värma upp lite kaffe i mikron, och såg verkligen fram emot, den där sista biten.

Kommer in i rummet och den är puts väck…Winstone ligger på soffan med framtassarna i kors. Jag pratar fortfarande i telefon, tittar honom stint i ögonen, pekar på bordet och förväntar mig en ursäkt eller ett förlåt, men inte, han svävar med blicken och tittar ut genom fönstret.

Då jag lade på luren, pekar jag igen på bordet, tittar på honom och frågar honom vart biten är, han gör om samma sak, vill inte fästa blicken på mig, utan stirrar ut genom fönstret, åhh, jag VET, att han VET, att han gjorde fel 😀

009 014 017 018 019

Har hittat lite att ta med till loppis båset imorgon, men det jag planerar att göra, hinns oftast inte med, för det dyker konstant upp andra saker som tar av min tid, tur att jag är ledig imorgon, då ska jag verkligen ligga an, och få till en hög med saker som ska bort.

Jag hittade en notis eller vad jag ska kalla det, på FB, där en tjej, uppmanar oss att idag, då det är MS dagen, bär vi alla något  i orange. För att visa vårt stöd, sprida kunskap och uppmärksamma sjukdomen. Med Hopp om att finna bot ♡ Väl mött, låt oss hjälpas åt att färga Världen orange för en dag!! Så jag känner mig delaktig, med min jacka som inte går att ta miste på färgen 😀

Foto2154

Jag skulle nog inte tala om detta, men jag höll på bli galen igår morse, skulle överföra bilder från min mobil och det gick inte, fanns ingen blåtand på datorn, och gick inte att hitta igen. Jag satt säkert 20 minuter och testade allt möjligt, till slut gav jag upp, skickade 2 bilder till Nicco som hon sedan förde över via FB.

Sen, 3 timmar senare, då jag rundade tv soffan från ett annat håll, så hittar jag den mobila blåtanden, som jag ju plockat ur datorn, då jag skulle använda skrivaren, *suck*, inte konstigt att jag inte hittade nåt på datorn, den var ju inte ens inpluggad. Ibland kan man bli less på sig själv 😀

Ha det gott, alla mina vänner och läsare!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Bosse Lidén

  Han ser helt oskyldig ut. Det finns inget bildbevis på något annat. 🙂
  Jag har en orange tröja på mig idag. (det var en slump)
  Trött på sig själv. Det händer titt som tätt. Tur att det mesta går att skratta åt. Svårt att byta sällskap.
  Lycka till på loppis. Kram Bosse

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha…jo, det var nog katten som tog mackan 😀 Jag blir nog mest trött på mig själv, då jag inte har disciplin att bara lägga tillbaka saker där jag tog dom, eller ordna ett system som var lätt att komma ihåg, nä, jag gör olika, varje gång. Fast å andra sidan, ombyte förnöjer och då kan man aldrig heller, sia om framtiden 😀 Ha det gott, Bosse!

 2. Helena Nilsson Springare

  Maken till fräckhet alltså haha..
  Hundar Me dålig impulskontroll å goda mackor brukar ju alltid sluta på samma sätt haha.. 😀

  Och Grattis till op-tiden! Hoppas vi hinner dejta före 🙂 kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Då måste det bli någon gång nästa vecka, jag jobbar bara mån och tis, sedan ledig, all the way 😀 Vi får höras av senare. Lite kul, jag kommenterar på din blogg, i samma veva som du sätter avtryck hör, tankeöverföring? 😀

 3. Helena Nilsson Springare

  Haha.. ja!! Det har varit väldigt många Tankeöverföringshändelser i mitt liv senaste tiden 😀 kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det är inte första gången detta har hänt, jag går in och läser din blogg, kommenterar, går in på mig och vips, där ligger en kommentar, från dig 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.